علی لاریجانی
علی لاریجانی
باید منتظر ماند و دید که مصطفی میرسلیم یکسال دیگر و پس از بازنشستگی از نمایندگی مجلس آیا مجدداً راهی شرکتهای خودروسازی میشود یا اینکه بتواند خود را برای رقابتهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری آماده کند؟
مصطفی میرسلیم اعلام کرده دیگر داوطلب انتخابات مجلس دوازدهم نمیشود؛ البته اگر هم چنین حرفی نمیزد نمیتوانست کاندیدای انتخابات مجلس شود چون سنش از حداکثر سن قابل قبول برای نمایندگی مجلس عبور کرده است.
سیاست خارجی دولت سیزدهم به کاهش تحریمها منتهی نشده. آثار مثبت عملکرد اقتصادی دولت نیز در هیچ جای معیشت مردم به چشم نمیخورد.
وضع اقتصادی موجود، بالقوه مستعد "تولید معترض" است. کسانی هم که پوشش حداکثری دارند بر سر گنج ننشستهاند که از پس این سیر صعودی قیمتها برآیند.
عصر ایران نوشت: این وضع وخیم اقتصادی، همان تخممرغ داغی است که تکاپویی رنجبار و تانگووار در زندگی مردم پدید آورده و عذابش نعرههای بیقراری در پی دارد. اینکه در چنین شرایطی، عدهای نگراناند که خلقالله چه میپوشند و شال و آستینشان چگونه است، از عجایب است.
رشد نرخ خدمات گوناگون هم به سرعت قیمت مرغ و گوشت و برنج در تزاید است. از اسنپ گرفته تا کارواش و آرایشگاه و تعمیرات اتوموبیل و تخلیه چاه! به جای اینکه دلمان به نرخ رشد خوش باشد، نگران رشد نرخ هستیم. آن هم رشد نرخ همه کالاها و خدمات.
مادری 50 ساله به همراه دختر 25 سالهاش موفق شدند همزمان با یکدیگر در مقطع کارشناسی ارشد فارغالتحصیل شوند.
درگزارش حاضر سعی شده بخشی از مهمترین واکنشهای سیاسی نسبت به ادعای خبرگزاری تسنیم مبنی بر مشارکت علی لاریجانی در انتخابات با فهرست انتخاباتی مشخص، و پاسخ علی لاریجانی به ادعای مذکور مرور شود.
عصرایران نوشت: میتوان از آقای سخنگوی وزارت خارجه پرسید: از کدام مردم سالاری سخن می گویند و دموکراسی ترکیه آیا از نوع دموکراسی لیبرال است یا نه؟ اگر دموکراسی لیبرال چنین ثمری میدهد و مجال رقابت در این سطح با نظارت بینالمللی را فراهم میسازد چرا اصولگرایی ایرانی مدام به دموکراسی لیبرال انگ میزند؟ اگر هم مردمسالاری در بین مسلمانان است چگونه بدون نظارت استصوابی امکان چنین مردم سالارییی...
اقتصادنیوز نوشت: نعمتی، نماینده ادوار مجلس گفت: با ایجاد فشارهایی سعی میکنند مردم را ناراضی کنند تا در انتخاباتها حضور نداشته باشند.
اقتصادنیوز: بهروز نعمتی گفت: هر زمان که حضور مردم در انتخابات مشارکت حداکثری و بالای 70 درصد باشد به کشور کمک میکند اما اگر سختگیریها مانند انتخابات مجلس 98 و انتخابات ریاست جمهوری باشد حتما روی حضور مردم تاثیر منفی دارد.
در اینکه در ترکیه انتخابات رقابتی ریاست جمهوری با مشارکت خیرهکننده و هم زمان انتخابات پارلمانی با رقابت واقعی و جدی احزاب برگزار شده تردیدی نیست و رشکانگیز است اما میتوان از آقای سخنگوی وزارت خارجه پرسید: از کدام مردم سالاری سخن می گویند و دموکراسی ترکیه آیا از نوع دموکراسی لیبرال است یا نه؟
جهانبخش محبینیا درباره مفهوم جریان خالص سازی در بیانیه لاریجانی گفت: افرادی که در جریان انقلاب و قبل از پیروزی آن، در نهضتها سهمی نداشتند، بعد از اینکه نهضت و انقلاب به تثبیت رسید، به شیوه های بسیار مرموزی، در مراکز قدرت لانه کردهاند و از آنجا دست به چنین شبیخونهایی میزنند.
بر اساس گفته آقای کنعانی که "مشارکت بالا نشانه پیروزی مردمسالاری در ترکیه است" چنانچه در جایی دیگر مشارکت به خاطر قلعوقمع کاندیداها یا احساس بیاثری مشارکت در انتخابات یا بیقدرتی منتخبان پایین آمده باشد، نشانه چیست؟
رویداد24 نوشت: محبینیا، فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی خبرسازی تسنیم را در چهارچوب تلاش برای عصبانی کردن لاریجانی و گرم کردم تنور انتخابات می داند.