علی لاریجانی
علی لاریجانی
دفتر علی لاریجانی پیرامون نقل قول منتشر شده از وی توسط یکی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی را تکذیب کرد
سعید جلیلی گفت: گزینههای اصلی روی میز دشمن ترور، جنگ نظامی، فشار اقتصادی، و به تعبیر خودشان فشار حداکثری بود که همه اینها را تاکنون استفاده کرده است.
روزنامه آرمان ملی نوشت: بسیار عجیب است که محمدجواد لاریجانی که در قضیه برجام نه سر پیاز است، نه ته پیاز و هیچ دخالتی در این امر نداشت که چنین ادعاهایی درباره این سند بین المللی داشته باشد.
این روزها که ادعاهای جواد لاریجانی پررنگ و البته مورد انتقاداتی قرار گرفته است. او گفته بود: «در انتخابات آینده کسانیکه از جناح اصلاح طلب می خواهند وارد میدان شوند احتمالا می خواهند بگویند که شما بهترین فرصت ها را از دست دادید و اگر ما بودیم برجام را فلان می کردیم و بهمان می کردیم! ولی برجام سند فضاحت جبهه اصلاحات است.»
«برادران لاریجانی» را باید نامی مستقل در عرصه سیاست ایران تعریف کرد؛ برادرانی که هر یک بر کرسی مهمی در کشور تکیه زده بودند و در تصمیمات کلان نقش آفرین بودند.
اقتصادنیوز: علی صوفی فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «اگر محمدجواد لاریجانی معتقد است که برجام سند فضاحت جبهه اصلاحات است بنابراین او حمایت هایی که از تیم مذاکرهکننده داشتند و تلاشی که رئیسی برای احیا و اجرای برجام به خرج داد را توجیه کند.
قالیباف در دیدار با همتای روسی خوداظهار داشت: ما باید نگاهمان به آینده باشد و توافق راهبردی ایران و روسیه باید موردتوجه قرار گیرد. ما باید قرارداد 25 ساله را در سریعترین زمان ممکن اجرایی کنیم.
علی صوفی بیان کرد: در حقیقت وزارت امور خارجه در هیچ جای دنیا برای پیشگیری حضور ندارد و به محض اینکه حادثهای رخ میدهد سفیری را احضار کرده و تذکر میدهد. در مجموع در شرایط فعلی، جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی غائب است.
علی صوفی با انتقاد از وزارت خارجه دولت رئیسی گفت: در شرایط فعلی در بدترین وضعیت ممکن قرار داریم. وزارت خارجه ای داریم که تنها هنر آن احضار سفرا است به این ترتیب که سفرا را احضار می کند و به آنها هشدار می دهد.
مُنیبان نوشت: دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات میگوید: آنها میخواهند تا جایی که امکان دارد ایران را تضعیف و کنترل کنند. البته بگذریم از اینکه وجود دولت رئیسی تا چه اندازه بر تضعیف نظام نقش دارد و یا سیاستهایی که تاکنون در داخل در پیش گرفتند این سیاستها مخصوصاً در برگزاری دو انتخابات 98 و 1400 که با مشارکت حداقلی مردم مواجه شد تا چه اندازه میتواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. همه این...
در حالی که یکسال به انتخابات مجلس شورای اسلامی مانده، گمانه زنی ها درباره جریان های سیاسی حاضر در این انتخابات و سرلیست های احتمالی افزایش یافته است.
قوچانی اصلاحطلبان را بحران زده، دچار رخوت و فساد، در حال درجا زدن، گرفتار پیری و فرسودگی فکری و اجرایی، و بدون هیچ برنامهای برای اصلاح میخواند اما با این حال معلوم نیست چرا همچنان متهم اصلی سلب موضوعیت سیاسی از این طیف را حاکمیت میداند؟
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور، نهمین هماندیشی سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور، با عنوان «برای ایران؛ بررسی و ایجاد زمینههای تعامل و گفتگوی تحصیلکردههای ایرانی خارج از کشور» در 28 دی ماه و در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این نشست که به همت نهاد نمایندگی رهبری در امور دانشجویان...
نهمین هماندیشی سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه شریف برگزار شد.
کتاب «جولان جوانمرد» نوشته محمدعلی زمانیان و محمدمهدی رحیمی توسط انتشارات راه یار منتشر و راهی بازار نشر شد.
سخنگوی شورای نگهبان در پیام توییتری نوشت: نمایش جان فدا، روایتهایی دلنشین از تولد تا شهادت سردار دلهاست که با صحنهپردازیهای جذاب و بازی خوب هنرمندان آن دوچندان شده بود.