سه‌شنبه 6 آذر 1403

علی لاریجانی

علی لاریجانی

وب‌گاه عرشه آنلاین

لاریجانی گفت: «در کشور ما انسان‌های جهاندیده مثل بسیاری از نخبگان کم نیستند اما مهم این است که چقدر به کار گرفته شوند»

وب‌گاه عرشه آنلاین

برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که او نیم نگاهی نیز به انتخابات 1402 مجلس داشته و قرار است در تقسیم کار تیم سیاسی راست میانه نقش پررنگی داشته باشد و همراه با چهره هایی چون آذری جهرمی، سورنا ستاری و عبدالناصر همتی فهرست تهران را تشکیل دهند.

وب‌گاه الف

فارغ از قوت گرفتن خیز لاریجانی به سمت پاستور، برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که او نیم نگاهی نیز به انتخابات 1402 مجلس داشته و قرار است در تقسیم کار تیم سیاسی راست میانه نقش پررنگی داشته باشد و همراه با چهره هایی چون آذری جهرمی، سورنا ستاری و عبدالناصر همتی فهرست تهران را تشکیل دهند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

فارغ از قوت گرفتن خیز لاریجانی به سمت پاستور؛ برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که او نیم نگاهی نیز به انتخابات 1402 مجلس داشته و قرار است در تقسیم کار تیم سیاسی راست میانه نقش پررنگی داشته باشد و همراه با چهره هایی چون آذری جهرمی، سورنا ستاری و عبدالناصر همتی فهرست تهران را تشکیل دهند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

روزنامه خراسان نوشت: برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که او نیم نگاهی نیز به انتخابات 1402 مجلس داشته و قرار است در تقسیم کار تیم سیاسی راست میانه نقش پررنگی داشته باشد و همراه با چهره هایی چون آذری جهرمی، سورنا ستاری و عبدالناصر همتی فهرست تهران را تشکیل دهند.

وب‌گاه خبر آنلاین

خراسان نوشت: علی لاریجانی نه تنها به واسطه ورود خبرساز خود به انتخابات ریاست جمهوری 1400 بلکه با سیاست ورزی اش در پساانتخابات باعث شد همچنان به عنوان جدی ترین گزینه در انتخابات آینده مجلس و ریاست جمهوری شناخته شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

لاریجانی گفت: یکی از مشکلات بعضی از دوستان اصلاح‌طلب، نخواندن است و یکی دیگر از مشکلات‌شان خواندن و نفهمیدن است. جناح اصلاحات پشت این فتنه بوده و دُم خروس آن بیرون زده و همه این مسأله را می‌دانند اما متفکرین و تئوری‌پردازان اصلاح‌طلب خیلی بامزه هستند.

وب‌گاه خبر آنلاین

مهرداد خدیر در عصر ایران نوشت: اگر طعنه‌های تند و سخنان محمد جواد اردشیر لاریجانی درباره «آقایی که با فوکو و لاکان صبحانه می‌خورد و از خشونت قدسی سخن می‌گوید» متوجه آیت‌الله سید مصطفی محقق‌داماد نیست، پس درباره کیست؟

وب‌گاه عصر ایران

اگر طعنه‌های تند و سخنان محمد جواد اردشیر لاریجانی درباره «آقایی که با فوکو و لاکان صبحانه می‌خورد و از خشونت قدسی سخن می‌گوید» متوجه آیت‌الله سید مصطفی محقق‌داماد نیست، پس درباره کیست؟ او اگرچه در مصاحبه تازه نام نبرده اما از نشانه‌ها و نشانی‌هایی که داده پیداست منظور او کسی نمی تواند باشد جز محقق داماد و اگرچه این لحنی آشناست در ادبیات جواد لاریجانی ولی از دو نظر جای تعجب دارد: اول...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

عکسی از محمدجواد لاریجانی تحلیلگر مسائل سیاسی و برادر علی لاریجانی رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی و آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را ببینید.

وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصاد نیوز نوشت: در میان اصولگرایانی که نامشان به عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات 1404 نام برده می شود نام قالیباف و جلیلی را هم می توان دید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

در میان اصولگرایانی که نامشان به عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات 1404 نام برده می شود نام قالیباف و جلیلی را هم می توان دید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

خبرآنلاین نوشت: اکنون حکومت یکدست در مرحله بسیار دشواری قرار گرفته است. شاید بتوان گفت پیروزی بدون رقیب در هر کجا که باشد، چنین سرنوشتی را به دنبال دارد. حاکمیت یکدست بن بست های خود را آشکار کرده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

گزارش حاضر تاکید دارد نگاه یکدست سازی مطرح شده از سوی قاضی زاده هاشمی، طرد میانه روهای اصولگرا در انتخابات 1400 یا بر اساس دیدگاه خوش چهره کنترل مردم با ایجاد فقر، منتهی به خطری شده که توکلی از آن به «شورش فقرا» یاد می کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایلنا نوشت: رسولی گفت: در این یکسال و نیم گذشته، کمتر صدای اعتراضی از مراجع تقلید شنیده شده این حد از پیامی که از سوی مراجع به مردم منعکس می‌شود، در درجه اول به علت شناختی است که مراجع از عمق گرفتاری‌های مردم پیدا می‌کنند و در درجه دوم تحت‌تاثیر انتظاراتی است که افکار عمومی از نهاد مرجعیت دارد که مراجع در چنین مواقعی که اکثریت ملت و مردم در تامین معاش روزمره‌شان در تنگنا هستند در کنار...

وب‌گاه خبر آنلاین

اعتمادآنلاین نوشت: گویا راهبرد استراتژیک بخشی از جریان اصولگرایی این شده که با توجه به رشد طبقه زنان «با حجاب ضعیف» باید به دنبال مصادره یا جذب سیاسی این گروه رفت. گروهی که تا به امروز بی‌حجاب تعریف می‌شدند یا در قبال‌شان سکوت می‌شد، اما هرگز تایید نمی‌شدند، چه رسد به اینکه در رسانه ملی، خطاب سلام و درود قرار گیرند.