علی لاریجانی
علی لاریجانی
اعتمادآنلاین نوشت: گویا راهبرد استراتژیک بخشی از جریان اصولگرایی این شده که با توجه به رشد طبقه زنان «با حجاب ضعیف» باید به دنبال مصادره یا جذب سیاسی این گروه رفت. گروهی که تا به امروز بیحجاب تعریف میشدند یا در قبالشان سکوت میشد، اما هرگز تایید نمیشدند، چه رسد به اینکه در رسانه ملی، خطاب سلام و درود قرار گیرند.
اظهارات حدادعادل و محسن کوهکن در پی بیان مطالب مختلف بخشی از جریان اصولگرایی که در هفتههای اخیر و بعد از آغاز ماجرای مهسا امینی آغاز شد، پیامهای روشنی دارد.
یک مسئول در گروه الشباب از بخش رسانهای این گروه که نخواست نامش فاش شود، در مصاحبه با یک سایت حامی این گروه تروریستی تصریح کرد: صحبتی بین ما (با دولت سومالی) وجود ندارد.
«بیم آن میرود که به مرور زمان این قانون به سندی نامعتبر و متروکه تبدیل شود که صرفا جنبه تزیینی داشته باشد و از محور مناسبات حکمرانی خارج شود»- علی اکبر گرجی نویسنده کتاب
اصلاحاتپرس نوشت: حاکمیت حتی حاضر نیست هشدار او را جدی بگیرد. آقای حاکمیت! اگر حاضر به شنیدن صدای امثال تاج زاده ها و دهها دلسوز دیگر نیستید چون آنان را غیرخودی میدانید، حداقل صدای این پیرمرد دلسوز و معتمد خود را بشنوید به امید اینکه آنچه احمد توکلی دور نمیبیند، رخ ندهد.
در این که هاشمی رفسنجانی به راهی که پیمود، چه مبارزات پیش از انقلاب و چه دوران جنگ و تلاش برای صلح و بعدتر نگاه توسعهگرایی واقعبینانه به جای آرمان خواهی باور داشت و هرگز از این مسیر نادم نبود تردیدی نیست اما کاش مشخص شود آیا همان گونه که انتشار برخی خاطرات را به بعد از مرگ موکول کرد دفتری هم دارد که در آن از حسرتها و احیانا پشیمانیها یا خطاها در تصمیمات یا به خاطر ملاحظات نوشته...
روزنامه اعتماد نوشت: «سعید جلیلی»، «علی لاریجانی» و «حسن روحانی» در هفته گذشته با اظهاراتی کوتاه این پیام را مخابره کردند که یکسال و اندی بعد از آغاز به کار دولت سید ابراهیم رییسی، آماده هستند تا نقشهای جدید در عرصه سیاست داخلی با چشماندازی تا مجلس و دولت آتی برای خود ترسیم کنند.
یک هفته گذشته سیاست داخلی ایران شاهد صحبتهای تازهای با پیامهای نوین از جانب چهار چهره سیاسی بود.
مهاجرانی در اعتماد نوشت: فرانسویها اصطلاح معنیدار «عقل سرد» را برای اعمال حاکمیت و شیوه حکمرانی به کار میبرند. ما به جای «عقل سرد» که چینیها استاد کاربریاش هستند، از «هیجان داغ» استفاده میکنیم. از شورای راهبردی سیاست خارجی همین انتظار میرود که در برابر سیاستهای راهبردی چین در منطقه از تعبیر اخلاقی و عاطفی «جبران کردن» استفاده نکند.
اعتماد نوشت: جریان راست با تابلو حاکمیت یکدست از انتخابات مجلس یازدهم و ریاستجمهوری سیزدهم عبور کرد. حالا، اما یکدستی این حاکمیت اصولگرایی، در حال کمرنگ شدن است، مردان این اردوگاه به دنبال تعریف نقش خود در دهه آتی هستند.
عطاءالله مهاجرانی در یادداشتی نوشت: با تاسف برخی سیاستمداران ما در وصف شرایط هم اسبشان لنگ است تا چه رسد به تغییر شرایط.
عطاءالله مهاجرانی در روزنامه «اعتماد» نوشت: ببینیم چرا چین به چنین موضعی رسیده است. سیاست خارجی و روابط خارجی، جای گلایه و توصیه اخلاقی و بدتر از آن تهدید نیست! از «هیجان داغ» کم کنیم و بر «عقل سرد» بیفزاییم. و در یک کلام: جهان سر به سر عبرت و حکمت است / چرا بهره ما همه غفلت است!؟
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در یادداشت امروز خود در اعتماد به بررسی سیاست خارجی چین پرداخته است.
اقتصادنیوز: عطاءالله مهاجرانی فعال سیاسی میانه رو در یادداشت امروز خود در اعتماد به بررسی سیاست خارجی چین پرداخته است.
حقیقت پور با اشاره به گمانه زنی ها بر سر بازگشت لاریجانی گفت: نمی دانم که قصد ایشان چیست و آیا برای انتخابات مجلس می خواهند بیایند یا برای انتخابات ریاست جمهوری. اما، حذف آقای لاریجانی از مدیریت نظام و عدم بهره گیری از توانایی ایشان یک خسارت برای نظام است.