علی لاریجانی
علی لاریجانی
سخنگوی شورای نگهبان در پیام توییتری نوشت: نمایش جان فدا، روایتهایی دلنشین از تولد تا شهادت سردار دلهاست که با صحنهپردازیهای جذاب و بازی خوب هنرمندان آن دوچندان شده بود.
علی لاریجانی نمایش «جانفدا» را اثری دانست که توانسته است مجاهدت شهید حاج قاسم سلیمانی را به شکل تاثیرگذار نشان دهد. او این نمایش را منقلبکننده توصیف کرد.
شورای عالی امنیت ملی مهمترین وزنه تصمیمگیری در سیاست خارجی و امور دفاعی و امنیتی کشور در راستای منویات اعلامی از سوی مقام معظم رهبری می باشد، که اعضای آن را مهمترین مقامات عالیرتبه نظامی، سیاسی و اطلاعاتی تشکیل میدهد.
آرمان امروز نوشت: اگر بخواهیم جریانهای اصلی انتخابات مجلس را تا این لحظه برشماریم میتوانیم به «جریان تندرو» که متشکل از برخی چهرههای نزدیک به دولت سیزدهم و البته جبهه پایداری هستند، «جریان نواصولگرا» که در اطراف «محمدباقر قالیباف»، رییس مجلس تجمع کردهاند، «جریان اعتدالگرایان اصولگرا» که در لیست احتمالی «علی لاریجانی» قرار خواهند گرفت، جریان «اعتدال و توسعه» که شاکلهای از دولت...
آرمان ملی نوشت: چند روزی است که در محافل خبری، اخبار و تحلیلهایی درباره احتمال بازگشت یک فرد به عرصه قدرت شنیده میشود. علی لاریجانی چهره سیاسی میانهرو و منسوب به جریان اعتدالی همان فردی که رسانهها اخبار مختلفی از او را چنان منتشر میکنند که گویا این چهره سیاسی درصدد بازگشت به قدرت است.
ستاد انتخابات کشور فعالیت خود را برای برگزاری انتخابات 1402 شروع کرده است
رئیس پیشین مجلس گفت: بوروکراسی کشور ما بیمار است و این از مشکلاتی است که باید حل شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حوادث اخیر به چهره حقیقت خاکپاشی صورت گرفت و رسانهها آن را بزرگ کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در این مدت خاکپاشی به صورت انقلاب کم نبوده و فضای مجازی و رسانهها وضعیت را طوری منعکس میکنند که انگار فضا در ایران ایستاست.
لاریجانی با اشاره به حوادث اخیر گفت: در این مدت خاکپاشی به صورت انقلاب کم نبوده و فضای مجازی و رسانهها وضعیت را طوری منعکس میکنند که انگار فضا در ایران ایستاست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حوادث اخیر به چهره حقیقت، خاکپاشی صورت گرفت و رسانهها آن را بزرگ کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حوادث اخیر به صورت حقیقی خاکپاشی صورت گرفت و رسانهها آن را بزرگ کردند.
شما میگویید فرهنگ کو؟ من دغدغه شما را میپسندم. ما در زمینه فرهنگی علمایی مثل شهید مطهری و علامه طباطبایی داریم. که باید آنها را دنبال کنیم. ما خودمان باید عناصر فرهنگی باشیم و دغدغه داشته باشیم اما آیا به این اساتید رجوع کردهایم؟ آیا در موضوع فرهنگ پرسش داشتهایم و دنبال پاسخ رفتهایم؟
ایسنا نوشت: رئیس پیشین مجلس گفت: نواقصی هم داریم ولی این خاکپاشی جدی است که در حوادث اخیر هم وجود داشت و آن را بزرگ کردند. بودریار (فیلسوف) میگوید در دنیای امروز حقیقت جابجا شده و منطبق با واقعیت بیرونی نیست بلکه آن چیزی است که رسانهها روایت میکنند.
چرا چنین خبری تولید میشود یا به عبارتی از پیچیدن این شایعه که سریال موسی 10 هزار میلیارد تومان هزینه دارد، چه کسی سود میبرد؟