علی لاریجانی
علی لاریجانی
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی استاد حوزه علمیه در پیامی به مناسبت انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی نوشت: تردیدی نیست که اقدامات ارباب تخریب و اصحاب توهین با سخنان ناصواب و رفتارهای ناصالح در عزم راسخ و صلابت مثال زدنی شما خللی وارد نساخته و دعای مؤمنان و حمایت بزرگان و همراهی اقشار مختلف خصوصاً فرهیختگان و نخبگان در این مسیر یار و یاور شما خواهد بود.
اقتصادنیوز: حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی استاد حوزه علمیه در پیامی به مناسبت انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی پیامی را منتشر کرد.
وزیر امور خارجه طی پیامی به علی لاریجانی، انتصاب وی بهعنوان دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت و برای او در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و موفقیت کرد.
وزیر امور خارجه طی پیامی به علی لاریجانی، انتصاب وی بهعنوان دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت.
وزیر امور خارجه طی پیامی به علی لاریجانی، انتصاب وی بهعنوان دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت و برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و موفقیت کرد.
اقتصادنیوز: در پیام عراقچی به علی لاریجانی در پی انتصاب در شعام آمده است: اینجانب و همکارانم در وزارت امور خارجه آماده همکاری نزدیک و صمیمانه با جنابعالی برای ایفای وظیفه خطیر دبیری شورای عالی امنیت ملی، بهویژه در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی هستیم.
امیرحسین ثابتی، مشاور سعید جلیلی در واکنش به انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی نوشت: خیلی خوشبین نیستم!
اقتصادنیوز: حشمت الله فلاحت پیشه گفت: حضور آقای لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی دو پیام دارد؛ یکی داخلی و دیگری خارجی. پیام داخلی آن، شکست پروژه افراطیهاست و امیدوارم گام بعدی، پاسخگو کردن آنها باشد. پیام خارجیاش این است که ایران بهدنبال مذاکره است.
وزیر امور خارجه ضمن پیام تبریک به علی لاریجانی نوشت: اینجانب و همکارانم در وزارت امور خارجه آماده همکاری نزدیک و صمیمانه با جنابعالی برای ایفای وظیفه خطیر دبیری شورای عالی امنیت ملی هستیم.
وزیر امور خارجه طی پیامی به علی لاریجانی، انتصاب وی بهعنوان دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت.
مشاور سعید جلیلی در واکنش به انتصاب علی لاریجانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
اقتصادنیوز: امیرحسین ثابتی به انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی واکنش نشان داد.
قائم مقام دبیر کل حزب اعتدال و توسعه، تاکید کرد: روحیه فراجناحی ک رویکرد اعتدالی آقای لاریجانی منشأ تحولی مثبت در تصمیمسازیهای آینده دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خواهد بود.
اقتصادنیوز: محمود واعظی در واکنش به انتصاب علی لاریجانی در شعام نوشت: اگر این اقدام در راستای تغییر رویکرد و ارسال پیام به مردم باشد، آن را سازنده میدانم.