علی لاریجانی
علی لاریجانی
ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا می گوید: یکی از احتمالات قوی درباره کاندیداهایی که به صحنه خواهند آمد آقای لاریجانی بود و این اتفاق هم رخ داد ظاهراً مشورت هایی هم از سوی ایشان صورت گرفت و در نهایت تصمیم گرفت که حضور پیدا کرده و ثبت نام کنند.
اقتصادنیوز: داوطلب حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1403، در واکنش به یک پرسش از سوی اهالی رسانه، شوخی جالبی کرد.
عبدالناصر همتی برای ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وارد وزارت کشور شد.
اقتصادنیوز: عبدالناصر همتی برای ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وارد وزارت کشور شد.
این که کیهان در کانال تلگرامی مطلب منتشر می کند هم در نوع خود جالب است چون از فیلترینگ این پیام رسانها حمایت می کند و مردم ناچارند با فیلترشکن انتقاد آنان را بخوانند اگرچه اصول گرایی رادیکال آن قدر پارادوکس و تناقض دارد که این را هم می شود روی آنها گذاشت.
علی لاریجانی، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری بعد از حضور در وزارت کشور توئیتی به زبان عربی منتشر کرد.
بر اساس گزارش برخی رسانهها، با حضور لاریجانی در عرصه انتخابات آذری جهرمی از ثبت نام منصرف شده است.
بر اساس گزارش برخی رسانهها، با حضور لاریجانی در عرصه انتخابات آذری جهرمی از ثبت نام منصرف شده است.
وزیر کشور از ستاد انتخابات کشور و فرآیند ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری بازدید کرد.
اقتصادنیوز: بر اساس گزارش برخی رسانهها، با حضور لاریجانی در عرصه انتخابات آذری جهرمی از ثبت نام منصرف شده است.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامی از دعوت این حزب برای ثبتنام دو عضو از شورای مرکزیشان خبر داد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ درباره نامزدی اسماعیلی نوشت: اخبار منتشر شده صرفا گمانهزنی رسانهای است و مورد تایید نیست.