پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

غربالگری بینایی 15 هزار کودک سال گذشته در بهزیستی استان سمنان انجام شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
غربالگری بینایی 15 هزار کودک سال گذشته در بهزیستی استان سمنان انجام شد

سمنان - ایرنا - مدیرکل بهزیستی استان سمنان گفت: غربالگری بینایی 15 هزار کودک، ارائه خدمات در مراکز درمان و کاهش آسیب اعتیاد به 2 هزار و 750 نفر و اجرای برنامه اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد برای یکصد و 55 هزار نفر از اقدامات شاخص معاونت توسعه پیشگیری استان در سال گذشته است.

به گزارش ایرنا، علیرضا ایزدپور روز یکشنبه به رسانه‌ها ابراز داشت: طرح رصد آسیب با توزیع و تکمیل یکهزار پرسشنامه، غربالگری شنوایی 6 هزار و 694 نوزاد، مشاوره ژنتیک به یکهزار و 200 نفر، ارائه آموزش پیش از ازدواج به سه هزار و 230 نفر، آموزش‌های زندگی به 2 هزار و 966 نفر از دیگر اقدام های مهم معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی استان سمنان در سال گذشته بود.

وی ابزود: همچنین ارائه خدمات مشاوره حضوری در مراکز دولتی به 101 نفر، ارائه خدمات مشاوره تلفنی به 12هزار و 490 نفر، ارائه خدمات مشاوره در مراکز غیردولتی به 2 هزار و 904 نفر، برگزاری جلسات مشاوره در دفاتر غیردولتی برای پنج هزار و 835 نفر و برگزاری 148 جلسه مشاوره در مراکز دولتی نیز از اقدامات شاخص این معاونت در سال گذشته محسوب می‌شود.

معاونت پیشگیری بهزیستی استان، 27 مرکز در حوزه اعتیاد را به تفکیک 10 مرکز سرپایی، 14 مرکز اقامتی 2 مرکز کاهش آسیب و یک مرکز جامع و بازتوانی اعتیاد تحت نظارت دارد.

این معاونت دارای 6 کارشناس ستادی، 14 کارشناس شهرستانی و 4 مشاوره در خط 1480 و دارای 4 دفتر شامل دفتر پیشگیری از آسیب ها، دفتر پیشگیری از معلولیت ها، دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد و دفتر مشاوره و امور روانشناختی است

*س_برچسب‌ها_س*