فاطمه (س) وارث همه نیکی ها و جلوه ای بی همتا از ارزش های متعالی روح انسانی است
تهران - ایرنا - رییس سازمان حج و زیارت در پیامی به مناسبت شهادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) گفت: حضرت فاطمه (س) بانویی که وارث همه نیکی ها و جلوه ای بی همتا از ارزش های متعالی روح انسانی است، او که اسوه ای بی همتا از نجابت، مهر، وفا و عشق نه فقط برای بانوان عالم بلکه برای همه انسان های آزاده است.
به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ در متن پیام علی رضا رشیدیان آمده است: اینک کوثر، این چشمه جوشان امامت روی در نقاب در خاک می کشد، اما در درازنای زمان نامش بر تارک هستی درخشد، بانویی که وارث همه نیکی ها و جلوه ای بی همتا از ارزش های متعالی روح انسانی است.
دخت نبی؛ وارث پدر نه بلکه وارث همه انبیا از آدم تا خاتم (ص) و میراث دار سلسله راستین حق و عدالت و نبوت است تا جهان به این رکن استوار و در مسیر امامت و هدایت بماند. فاطمه، فاطمه است مبرا از هر زشتی و بریده شده از هر بدی و بازداشته شده از هر آلودگی، دختری که در مشقت ها و سختی های رسالت در تنهایی پدر آنچنان مهر مادرانه اش را صبور و بی ریا بر پدر جاری میسازد که ام ابیها لقب می گیرد.
اینک این عزیزترین گوهر عالم، ام ابیها، راضیه مرضیه، زکیه مطهره، کوثر هدایت، مادر ولایت که نه فقط خشنودی پدر بل خشنودی خداوند عالمیان در خشنودی اوست در سکوت و مظلومیت تمام بر شانه های علی و بال فرشتگان تشییع می شود تا دور از چشم نامحرمان در مغاک خاک پنهان شود.
در این تاریکی شبانه علی؛ یار، همراه، همدم، محرم و همه کس را بعد از رسول الله به خاک می سپارد و در این غربت شبانه بی کسی؛ غریب می ماند. علی (ع) که تا آن زمان جهانی از نجابت، صبوری، مهر و نیکی را با خود داشت اینک در میانه این اندوه بی انتها؛ تنهاتر از تنهاست. فاطمه ای که بعد از پدر، همراه علی در همه سختی ها شد و در روزگاری که نامردمان بر عهد و وعده خود با رسول الله نماندند، با منطق استوار اما روحی آزرده و ناخشنود در مقابل خانه نشینی جانشین به حق نبی مکرم اسلام (ص) ایستاد و حقانیت علی (ع) را به اثبات رسانید.
او که به بیان رسول الله؛ " فاطمه (س) پاره تنش است و هر کس او را بیازارد رسول مکرم (ع) اسلام را آزرده است. " و فاطمه (س) آنگونه از جفای روا شده در حق (علی) و برخوردهای ناروای اینمردمان جاه طلب آزرده است که وصیت می کند جز خانواده و چند تن از انصار کسی بر مزارش نیاید و اینگونه بانوی یاس ها و شقایق ها می شود بانوی بی نشان غریب. چه کسی می تواند تفسیر کند اندوه جگر سوز علی (ع) در مواجهه با فاطمه (س) میان در و دیوار یا گاه شستن صورت نیلی و بازوی کبود فاطمه اش و یا لحظه جدایی از او در مدفن را.
بزرگ بانوی دو عالم جانانه برای دفاع از حق و عدالت و احیای ارزشهای محمدی (ع) در برابر ظلم و جور زمانه ایستاد او که اسوه ای بی همتا از نجابت، مهر، وفا، عشق نه فقط برای بانوان عالم بلکه برای همه انسان های آزاده است. ای مایه مباهات، عزت و فخر عالمیان ای ماندنی ترین بانوی دو عالم، ای زیباترین خصائل، ای کشتی پهلو گرفته شفاعتمان کن و قلبهایمان را به سوی نیکی ها و مهربانی ها بگشا.
*س_برچسبها_س*