فدراسیون فوتبال
فدراسیون فوتبال
مربی استقلال به خاطر مصاحبه اخیر خود باید به کمیته اخلاق برود و درباره اظهاراتش پاسخگو باشد.
تسنیم نوشت: کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مربی استقلال را برای ادای توضیحاتی به این کمیته احضار کرد.
مربی استقلال به خاطر مصاحبه اخیر خود باید به کمیته اخلاق برود و درباره اظهاراتش پاسخگو باشد.
کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مربی استقلال را برای ادای توضیحاتی به این کمیته احضار کرد.
قرار است به زودی ساخت ورزشگاه جدید تهران آغاز شود.
ملیکا محمدی در آمریکا به دنیا آمده و همانجا تحصیل کرده است. خانواده او هم حتی همین حالا در آمریکا سکونت دارند. ملیکا محمدی، دختر خوش خنده فوتبال ایران، بامداد سوم دی ماه در سانحه رانندگی جان باخت و جامعه ورزشی ایران را غرق در بهت و اندوه کرد. از آن طرف دنیا به ایران آمده بود تا بیشتر فوتبال بازی کند، بیشتر واقعا از زندگی لذت ببرد و بیشتر بخندد. اما مرگ مجالش نداد. ملیکا در آمریکا متولد...
پیکر مرحوم ملیکا محمدی ملیپوش فوتبال بانوان کشورمان امروز به تهران منتقل شد.
تهران - ایرنا - رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال، گفت: من نمیگویم هیچ کدام از کارشناسان داوری وابسته به باشگاهی نیستند و شاید در این بین یکی از آنها نگاه رنگی داشته باشد اما من و اکثر کارشناسان، وابسته به هیچ باشگاهی نیستیم.
تیم ملی فوتسال قزاقستان که صعودش به جام جهانی2024 مسجل شده است، گزینه اصلی کمیته فوتسال برای دیدار دوستانه در فیفادی پیشروی محسوب میشود.
ورزش سه نوشت: سعید عزتاللهی به ایران بازگشته تا دوباره شایعات در مورد آینده او شکل بگیرد.
باشگاه گل گهر سیرجان از باشگاه استقلال به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال شکایت خواهد کرد. باشگاه گل گهر سیرجان از باشگاه استقلال به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال شکایت خواهد کرد. به گزارش عرشه آنلاین، باشگاه گلگهر سیرجان به دلیل اتفاقاتی که در دیدار روز گذشته تیمش با استقلال رخ داد، از باشگاه تهرانی به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال شکایت خواهد کرد.
یکی از سوالات مهم رئیس سازمان خصوصیسازی در جلسه اخیر هیئت نظارت از مدیران باشگاه درباره چرایی واریز پولهای استقلال به یک حساب شخصی بود.
سه عضو کادرفنی تیم شهرداری ساوه با حکم کمیته انضباطی و تا صدور رای مقتضی از همراهی تیم خود و حضور در سالن مسابقات محروم شدند.
کارشناس داوری گفت: اگر مدرکی دارند در مورد هر کارشناسی که «شیتیل بگیر» است، آن را ارائه کنند، نه اینکه در لفافه صحبت کنند.