پنج‌شنبه 11 تیر 1405

فدراسیون فوتبال

فدراسیون فوتبال

خبرگزاری تسنیم

باشگاه پرسپولیس صبح امروز به طور رسمی از علیرضا بیرانوند به کمیته انضباطی شکایت کرد.

وب‌گاه ورزش سه

حامد کاویانپور، ستاره سابق و محبوب پرسپولیس، مدعی شد آنها با این شرایط نیز شانس اول قهرمانی هستند.

وب‌گاه عصر ایران

اظهارات سنگربان ملی‌پوش تراکتور تبریز بعد از دیدار مقابل فولاد خوزستان باعث احضار علیرضا بیرانوند به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شد.

خبرگزاری مهر

حدود دو ماه از تصدی وزارت ورزش توسط احمد دنیا مالی می‌گذرد اما وی طی این مدت نه حکمی صادر کرده و نه اقدام دیگری برای تغییر در ساختار این وزارتخانه یا دیگر بخش‌های ورزش.

وب‌گاه مشرق نیوز

بررسی‌ها از چند منبع مطلع نشان می‌دهد ادعای علیرضا بیرانوند در پرداخت رشوه دور از واقعیت نبوده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: بررسی‌هااز چند منبع مطلع نشان می‌دهد ادعای علیرضا بیرانوند در پرداخت رشوه دور از واقعیت نبوده است.

وب‌گاه فرارو

وب‌گاه فرارو

برای فدراسیون فوتبال که این روز‌ها به دلایل متعددی زیر ذره‌بین قرار گرفته و همگان منتظر صدور رأی پرونده فساد در فوتبال هستند، حکم علیرضا بیرانوند، دردسری فراوان به بار آورده که انگشت اتهام را دوباره به سمت آنها گرفته است. این ماجرا وقتی جدی‌تر می‌شود که فدراسیون متهم به مصلحت‌اندیشی شده و به‌زعم خودش کاری کرده که نه سیخ بسوزد و نه کباب.

وب‌گاه الف

بررسی‌ها از چند منبع مطلع نشان می‌دهد ادعای علیرضا بیرانوند در پرداخت رشوه دور از واقعیت نبوده است.

وب‌گاه ورزش سه

هواداران بایرن مونیخ به شدت از محرومیت اسون اولرایش عصبانی هستند و این را در بازی مقابل آینتراخت فرانکفورت نشان دادند.

وب‌گاه مشرق نیوز

دروازه‌بان تیم تراکتور درمورد دعوای خود با پرسپولیس ادعای عجیبی را مطرح کرد.

وب‌گاه گسترش

ادعای دروازه‌بان تیم تراکتور تبریز مبنی بر پرداخت 5 میلیارد تومان رشوه به هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، عواقب جدی برای هر دو طرف به همراه خواهد داشت.

وب‌گاه فرارو

ادعای دروازه‌بان تراکتور تبریز در خصوص پرداخت 5 میلیارد تومان رشوه به هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تبعات سنگینی برای دو طرف دارد.

وب‌گاه مشرق نیوز

سازمان لیگ فوتبال به ادعاهای مربی نساجی درباره دخالت وزیر ورزش و جانبداری وی از یک تیم خاص واکنش نشان داد.