چهارشنبه 5 شهریور 1404

فرآیند احداث 4 خط جدید متروی تهران در 1402 آغاز می‌شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فرآیند احداث 4 خط جدید متروی تهران در 1402 آغاز می‌شود

به گزارش فارس، شهردار تهران با حضور در میان جمعی از روحانیون و مبلغین مذهبی در حسینیه صاحب الزمان (عج) پیرامون رویکرد فرهنگی مدیریت شهری جدید تهران گفت: در زمینه مسایل فرهنگی به دنبال جبهه‌سازی هستیم و در همین رابطه پشتیبان اتفاقات خوبی چون راهپیمایی 10 کیلومتری خیابان ولیعصر (عج)، همایش 100 هزار نفری سرود سلام فرمانده، راهپیمایی جاماندگان اربعین و.... با شهرداری تهران بود.

زاکانی در ادامه پیرامون رویکردهای تحولی شهرداری تهران در دوره مسئولیت خود گفت: در قدم نخست به دنبال ایجاد تحول در داخل خود شهرداری بودیم و هم‌قسم شدیم این مجموعه را تبدیل به نهادی انقلابی کنیم، تحول دوم در مدیریت شهری جدید ناظر به کالبد شهر است و طبق چشم‌انداز باید تهران تا سال 1410 بر مدار ایمنی، هویت شهری، معماری ایرانی - اسلامی، پیوستگی خانواده و مسجد و حمل و نقل عمومی متحول شود.

وی افزود: مدیریت قبلی شهر تهران معتقد بود باید پایتخت را گران اداره کرد تا مردم از این شهر مهاجرت کنند اما با مداخله در مسائل مهمی چون مسکن به دنبال ارزان کردن شهر تهران هستیم.

شهردار تهران در ادامه گفت: یکی دیگر از جنبه‌های تحولی مدیریت شهری جدید سپردن مدیریت تهران به دست مردم است، به عنوان مثال مطابق مصوبه شورای شهر تهران قرار است سرای محلات از حالت فعلی خارج شود و مدیریت آن به دست موثرین و معتمدین محلات بیفتد و آنها به ما بگویند که در مدیریت محلات چه کنیم. یا در مثالی دیگر اخیرا 2080 پروژه با اعتبار 4 هزار میلیارد تومان را در معرض انتخاب و اولویت بندی مردم قرار دادیم و با گزینش 350 هزار نفر 1400 پروژه نیز گزینش شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون برنامه شهرداری تهران در رابطه با توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: سال آینده به جز بخشی از خط 6، سایر خطوط فعلی متروی تهران تکمیل می‌شود و ان‌شاءالله فرآیند احداث 4 خط جدید متروی تهران نیز آغاز می‌شود.

شهردار تهران تاکید کرد: کمک‌های دولت به شهرداری در یکسال گذشته بی نظیر بوده است. به عنوان مثال از سال 95 قرار بود 630 واگن از طریق مشارکت فاینانس 15 درصدی دولت در اختیار شهرداری تهران قرار داده شود که این امر پس از 6 سال در ماه اخیر محقق شد.

زاکانی در پایان پیرامون بازار دستفروشان تهران در روزهای پایانی سال نیز گفت: شهرداری تهران به دنبال ساماندهی دستفروشان است و در همین رابطه فقط در منطقه 19، 900 غرفه برای کسب و کار دستفروشان در نظر گرفته شده‌است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

خانواده

مترو شهردار تهران مسجد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
فرآیند احداث 4 خط جدید متروی تهران در 1402 آغاز می‌شود 2