فراخوان دانشجویان ادیب به جشنواره "شعر باران"
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به انتشار فراخوان سومین جشنواره "شعر باران" گفت: این جشنواره به شکل دوسالانه و به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فارس و همراهی سایر دستگاهها برگزار میشود.
دکتر مظاهر بابایی، در گفت و گو با ایسنا، ضمن یادآوری اینکه، پوستر جشنواره شعر باران، در آئین اختتامیه نخستین نمایشگاه فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی فارس، در شیراز رونمایی شد، گفت: محور این دوره از جشنواره سراسری "شعر باران" با محوریت بانوی دوعالم؛ حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار میشود.
بابایی بایادآوری اینکه نخستین دوسالانه شعر باران، سال 1394 به همت جهاددانشگاهی فارس و نهادهای فرهنگی و دانشگاهی برگزار شد، گفت: امسال شاهد برگزاری سومین دوره این رویداد ادبی هستیم و امیدواریم که همچون ادوار قبلی، شاهد استقبال دانشجویان سراسر کشور همراه شود.
رئیس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، با اشاره به اینکه موضوعات این دوره جشنواره عمومی و ویژه است، گفت: بخش ویژه مختص بزرگداشت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و مقام شامخ مادر است.
بابایی افزود: دانشجویان علاقهمند به شرکت در جشنواره میتوانند آثار خود را در سه قالب شعر کلاسیک، نیمایی و سپید تا ابتدای دیماه 1400 به ایمیل cul.fr@acecr.ac.ir یا از طریق سایت Roytab.ir/sherebaran3 ارسال کنند.
وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه و شاعران نام آشنا کار داوری این جشنواره را به عهده دارند، گفت: داوری آثار این دوره از جشنواره را غلامرضا کافی و خانمها زیبایی نژاد و تسلیمجهرمی به عهده دارند.
بابایی با بیان اینکه ایران، سرزمینی است شعرخیز و ادبخیز که در دامان خود شاعران سترگی چون فردوسی، مولوی و حافظ و سعدی را پروریده است، گفت: شعر نزد ایرانیان، همواره به عنوان نابترین تجلی هنر کلامی، از جاذبه و شکوه خاصی برخوردار بوده است و این جاذبه، بهرغم تغییرات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی در طول ادوار، همچنان به قوت خود باقی مانده است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس بیان کرد: فرم شعر و محتوا و درونمایه اشعار در هر دوره تغییر یافته است، اما خود شعر، یعنی جوهره و ماهیت بنیادین آن، همچنان در خلوت و جلوت ایرانیان، به ویژه نسل جوان، حضوری انکارناپذیر دارد.
بابایی با اشاره به اینکه آمار قابل توجه اشعار منتشر شده شاعران جوان، به شکل مکتوب و مجازی، نشان از علاقهمندی این هنرمندان به اهل بیت (ع) دارد، گفت: برگزاری جشنوارههای ادبی - هنری و فرهنگی، بستری مناسب برای محک زدن استعداد و تواناییهای دانشجویان ادیب و شاعران جوان در تعاملی سازنده با دیگران است.
انتهای پیام