پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

سازمان هواشناسی نسبت به منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی توصیه می‌کند.

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره بازگردان مجرمین از اسپانیا گفت: قوه قضاییه فعالیت‌های متعددی را برای افزایش تعاملات بین المللی و استیفای حقوق مجرمین انجام داده است. در این راستا اقدامات حقوقی انجام شده و تاکنون معاهده استرداد بین ایران و اسپانیا نداشتیم، اما امیدواریم با همکاری میان کشور‌ها جایی برای پناهندگی مجرمین نباشد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در خصوص این هتل با اعلام شکایت سازمان بازرسی در چند محور از منظر اداری تخلفاتی شده بود که مراتب با دو ویژگی اعم از تقاضای ابطال پروانه و دیگر برای ابطال مصوبه کمیسیون ماده 5 از دیوان عدالت درخواست شده بود رسیدگی‌ها انجام شد.

کارشناس راهنمایی و رانندگی در برنامه «شهر امن» سیما محورهای پر تصادف پایتخت معرفی کرد و در ادامه دلایل حادثه خیز بودن این محورها را توضیح داد.

مدیرعامل ایران‌ایر از آغاز انجام پرواز‌های حج عمره از 28 شهریور خبر داد و گفت: حدود 170هزار عمره‌گزار از 16 فرودگاه کشور به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

روز گذشته در راستای اجرای طرح هادی و در جریان عملیات پی کنی احداث دیوار پیرامون قبرستان این روستا، یک قطعه سنگ تاریخی (سنگ محراب) به‌صورت اتفاقی مشاهده و کشف شد.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در این دوره سه ساله مدیریت دانشگاه تهران نه تنها هیچ استاد و دانشجویی اخراج نشده است، گفت: لیست‌های موسوم به اساتید اخراجی که در فضای مجازی منتشر شده، فاقد اعتبار است؛ به گونه‌ای که برخی از این اساتید سال‌هاست که بدرود حیات گفته‌اند و برخی نیز در دوره مدیریت گذشته بازنشسته شده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش موضوع ارائه شناسنامه اخلاقی به معلمان را کذب محض دانست و گفت: اگر کانالی و جایی این موضوع را مطرح کرده، مستنداتش را ارائه دهد، من جواب می‌دهم. این در حالیست که آب و برق هیچ مدرسه‌ای هم قطع نخواهد ماند.

دمای هوای هفته‌های سوم تا پنجم در مناطق ساحلی و فراساحلی جنوب کشور در محدوده نرمال و در سایر مناطق 1 تا 2 درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود. در هفته پنجم احتمال وقوع دمای بیشینه فراتر از 45 درجه در مناطق جنوبی کشور به کمتر از 25 درصد می‌رسد.

پس از آنکه دادستان کل کشور در بخشنامه‌ای، خواستار پیگیری مسئله بازماندگان از تحصیل شد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش اعلام کرد که در روز‌های اخیر ثبت‌نام‌ها بیشتر شد و تاکنون 97 درصد دانش آموزان ابتدایی ثبت نام کرده‌اند.

زمین لرزه 5.4 ریشتری جنوب شرقی فیلیپین را لرزاند.

ابر توفان یاجی که پیشتر کشور‌های فیلیپین و چین را درنوردیده بود، اکنون به ویتنام رسیده و تاکنون دست‌کم 65 کشته و 39 مفقود بر جا گذاشته است.

«متأسفانه کشورمان در حال حرکت به‌سوی سالمندی است و در آینده نه‌چندان دور، اکثر جمعیت در سنین سالمندی قرار می‌گیرند.»

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران، گفت: با گزارش پلیس فرودگاه حضرت امام (ره) پیرامون کشف ارز قاچاق از مسافر پرواز‌های خروجی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: تلقی عمده جامعه بر این است که اگر جنین زیر 4 ماه سن داشته باشد سقط‌کردن او اشکالی ندارد! اما جنین از زمان "لانه‌گزینی" در رحم مادر دارای حیات است و سقط جنین زیر 4 ماه هم مساوی با قتل فرزند است.

70 سال پیش شهربانی برای تردد دوچرخه‌ها در ایران قوانینی را وضع کرد.