یک‌شنبه 8 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: پرونده در دادگاه کیفری یک استان مطرح و پس از طی مراحل قانونی و تحقیقات انجام شده و با توجه به دلایل و مدارک موجود، حکم بدوی قصاص نفس متهمه صادر شد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: در طول هفته گذشته 8 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور جان خود را از دست داده‌اند.

حجم آب دریاچه ارومیه با بارش‌های اخیر به 1.5 میلیارد متر مکعب رسید. با این وجود تا رسیدن به حداقل حقابه‌ای که حداقل حیات را در این دریاچه احیا کند 1.9 میلیارد متر مکعب دیگر نیاز دارد.

سازمان پزشکی قانونی در نظر دارد تا ژنتیک افراد با مشاغل پرخطر را جمع‌آوری کند.

چمران در خصوص ایمنی بازار تهران، گفت: برای بازار طرح داریم انشالله در شورا مطرح می‌شود و یک شهردار مشخص برای منطقه بازار زیر نظر شهرداری منطقه 12 ایجاد می‌شود.

رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت‌های مختلف و خرید چک از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد خبر داد.

یک جامعه‌شناس گفت: «خانواده، واژه‌ای پرمعناست که وقتی به آن فکر می‌کنیم موجی از احساس و عاطفه را در ما بر می‌انگیزد.»

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از بعدازظهر امروز (13 بهمن) خبر داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: فعالان شبکه‌های اجتماعی (اینفلوئنسر) چینی باهدف جذب 20 میلیون گردشگر چینی وارد استان سمنان شدند.

بنابر تکنیک‌های جدید اندازه‌گیری مقدار گرمایش زمین، دمای سیاره‌مان از آستانه بحرانی تعیین‌شده در توافق پاریس (1.5‌درجه سانتی‌گراد) عبور کرده و به نظر می‌رسد تا پایان این دهه از آستانه دیگری هم فراتر رود. اثرات منفی این گرمایش در خاورمیانه و ایران هم مشهود است.

ذخایر گاز طبیعی ایران حدود 33 تریلیون متر مکعب برآورد می‌شود. این حجم از ذخایر، رتبه دوم دارنده بزرگترین حجم گاز جهان را در اختیار ایران قرار داده است. با کشف‌های جدید، این رتبه به دلیل تفاوت ناچیزی که حجم ذخایر گازی روسیه در مقام نخست جهان و ایران در مقام دوم با هم دارند، همواره بین ایران و روسیه در نوسان بوده است.

پژوهش‌های قوم‌نگاری ثابت کرد که هیچ دلیل تاریخی یا غیرفرهنگی وجود ندارد که زنان روزگار باستان را در شمار تولیدکنندگان قرار ندهیم. امروزه، قوم‌نگاری ثابت کرده است که چقدر زنان در شکار نقش داشتند. غار‌ها نیز همیشه راوی حضور مردان بودند، اما نمونه‌های حضور زنان از طریق مطالعات قوم‌نگاری ثابت شده است.

به گفته عضو وابسته گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم، ایران توان زیستی بیش از 50 میلیون نفر را ندارد.

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهر‌های ایران، خودرو‌های نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و... را مشاهده می‌کنید.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه توضیحاتی درباره اختلال امروز صبح در خط یک مترو تهران ارایه داد.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه کردآباد (خیابان جی) با 207 AQI وضعیت بنفش و بسیار ناسالم را نشان می‌دهد.