چهارشنبه 28 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

باغستانی گفت: سهامداران سهام عدالتی که همچنان با مشکل شماره شبای معتبر روبرو هستند می‌توانند با ثبت نام و یا بروزرسانی اطلاعات خود در سامانه «سجام» در فرایند دریافت سود در دوره‌های بعدی قرار گیرند.

بانک مرکزی و مرکز آمار هر دو مراجع رسمی ارائه آمار اقتصادی در کشور هستند، اما ارقام اعلامی از سوی آن‌ها از رشد اقتصادی تفاوت زیادی با هم دارد. علت این تفاوت در چیست و این دوگانگی چه تاثیری بر اعتماد مخاطبان دارد؟

ابراهیم رئیسی که با شعار کاهش فقر و ریشه‌کن کردن فقر مطلق، رئیس دولت سیزدهم شد، عملکردی خلاف شعار‌ها داشته است. افزایش نرخ فقر به بالای 31 درصد و ماندگاری آن روی عدد 30 درصد از عدم اثرگذاری سیاست‌های حمایتی دولت حکایت دارد. تا پیش از دهه 90 افراد با شاغل شدن از ردیف مشمولین فقر خارج می‌شدند، اما از یک دهه پیش داشتن شغل و درآمد الزاماً باعث خروج افراد و خانوار‌ها از زیر خطر فقر نمی‌شود...

بیش از 2میلیارد نفر در تقریبا 50کشور از جمله هند، اندونزی، مکزیک، آفریقای جنوبی، ایالات متحده و 27کشور پارلمان اروپا به پای صندوق‌های رای خواهند رفت. درمجموع، شرکت‌کنندگان در این المپیاد انتخاباتی2024 حدود 60درصد از تولید اقتصادی جهان را تشکیل می‌دهند.

معاون حقوقی حوزه نظارت گمرکات استان هرمزگان طی ابلاغیه به سازمان بنادر و دریانوردی خواستار توقیف اموال و محموله‌های مرتبط با پرونده چای دبش شد.

هنوز کمیته دستمزد تشکیل نشده و شروع به کار نکرده؛ نمایندگان هر سه گروه - دولت، کارگران و کارفرمایان - برای این کمیته معرفی شده‌اند، اما تا این لحظه هیچ‌گونه اعلام جلسه صورت نگرفته است.

یک مقام مسئول کارگری پیشنهاد کرد: در کنار فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای، توزیع کالابرگ الکترونیک به جهت رفاه حال خانوار‌های کارگری به تعاونی‌های مصرف وگذار شود.

رئیس پیشین بانک مرکزی، گفت: برنامه هفتم، برنامه‌ای برای رشد ناترازی‌های بودجه ای، بانکی، انرژی و.... است.

سازمان امور مالیاتی، دریافت مالیات از مستاجران را تکذیب کرد.

مدیرکل دفتر حوزه غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران: جلوی تعاملات ارزی چند بانک خصوصی عراقی به علت برقراری تعاملات با کشور‌هایی که تحریم شده‌اند، گرفته شده و بانک مرکزی عراق هم ممنوعیت‌های ارزی برای مبادلات تجاری با ایران ایجاد کرده که که راهکار حل این مسأله رایزنی بخش خصوصی عراق با دولت عراق است.

گمرک شهید رجایی بندر عباس طی ابلاغیه‌ای دستور توقیف اموال مرتبطین با چای دبش را صادر کرد.

معاون وزیر اقتصاد: اطلاعات و دیتای تمام خیریه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه را به دست آوردیم و به زودی محدودیت‌ها برای خیریه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه مظنون اعمال می‌شود.

بازیگران در بازار‌های انرژی درحالی در آستانه سال جدید میلادی قرار گرفته‌اند که چند عامل کششی در بازار، نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است. در بخش عرضه، با خروج آنگولا و همچنین تمایل به خروج ونزوئلا و برخی دیگر از کشور‌های نفتی از اوپک، احتمال افزایش عرضه دور از ذهن نیست.

اگر کشور ما در حوزه فروش نفت و صادرات آن موفق عمل نکند، نمی‌تواند نرخ ارز را کنترل کند و اگر نرخ ارز را کنترل نکند، مجددا انتظارات تورمی اوج می‌گیرد. در ایران می‌گوییم نرخ ارز، لنگر انتظارات تورمی است. یعنی اگر دولت بتواند نرخ ارز را مدیرت و کنترل کند، می‌تواند انتظارات تورمی را نیز مدیریت و کنترل کند. نفت را همیشه می‌توان تولید کرد، اما مشکل جایی است که نتوانیم نفت را به فروش برسانیم.