شنبه 31 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

نخستین پیش‌فروش 5 محصول ایران خودرو در قالب فروش عادی در سال 99 از فردا 9 اردیبهشت آغاز خواهد شد.

نخستین اطلاعیه وزارت اقتصاد درمورد فراخوان واگذاری پذیره‌نویسی واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) منتشر و در آن اعلام شد که پذیره نویسی برای هر فرد دارای کد ملی امکان‌پذیر است. نکته مهمی که مطرح است این است که در این فرایند کد ملی جایگزین کد بورسی نمی‌شود و به گفته مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، کد ملی مبنا قرار می‌گیرد، اما برای نقل...

براساس اعلام مرکز ملی آمار ایران کردستان و کهکیلویه و بویراحمد به ترتیب با 39 و 37 درصد بالاترین نرخ تورم یک ساله، فارس با 28.5 درصد وآذربایجان غربی 29.7 درصد کمترین نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به فروردین را داشت.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه صاحبان مشاغل خودرویی تکلیفی به تسلیم اظهارنامه مالیاتی ندارند، گفت: مالیات عملکرد سال 98 این مودیان، به روال سال‌های گذشته به صورت مقطوع تعیین می‌شود.

براساس گفته‌های یک منبع آگاه، به احتمال زیاد طی امروز و فردا ستاد تنظیم بازار تکلیف نهایی قیمت‌ها را مشخص و به خودروسازان ابلاغ خواهد کرد.

پس از قیمت‌های منفی نفت، تبدیل کشتی‌ها به مخازن شناور در دریا با محموله‌های بدون مشتری و افزایش خلاقیت معامله گران برای انبار کردن نفت، فصل بعدی در بحران نفت که آغاز تعطیلی تولید خواهد بود، اجتناب ناپذیر به نظر می‌رسد.

در معاملات صبح امروز شاخص کل بورس تهران با رشد بیش از 10 هزار واحدی به 808 هزار و 440 واحد رسید که در تاریخ بورس ایران بی‌سابقه است.

بنزین در ونزوئلا در پی بحران کمبود سوخت از ارزان‌ترین بنزین جهان چرخش 180 درجه‌ای داد و بالاترین نرخ را در جهان پیدا کرد.

گروه صنعتی ایران خودرو با تدوین برنامه‌های دقیق و حساب شده برای تحقق جهش در تولید و ایجاد همدلی در داخل مجموعه و همچنین در ارتباط با زنجیره تامین و سازندگان، آمادگی دارد تا با حمایت تصمیم گیران و نهاد‌های حاکمیتی تمامی اهداف را جامه عمل پوشانده و محقق سازد.

تخصیص تسهیلات یک میلیون تومانی به 23 میلیون خانوار یکی از مصوبات جلسه ستاد اقتصادی دولت به‌منظور حمایت از خانوار‌های ایرانی که تحت تأثیر تبعات اقتصادی شیوع بیماری کرونا قرار گرفته‌اند بود که روند اجرایی ثبت نام و پرداخت آن از ساعت 22 روز 27 فروردین آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی توضیحاتی در مورد عرضه نخستین صندوق ETF تحت عنوان واسطه‌گری مالی که شامل سه بانک و دو شرکت بیمه می‌شود، ارائه کرد.

مشاوران املاک در مناطق مختلف شهر تهران عنوان می‌کنند با وجود رشد قیمت مسکن طی یک‌سال گذشته، همچنان امکان خرید آپارتمان در شهر تهران با قیمت کل کمتر از یک میلیارد تومان وجود دارد.

همه ایرانیان می‌توانند بدون نیاز به کد بورسی و صرفا از طریق کد ملی تا سقف 2 میلیون تومان در این عرضه شرکت کنند. برآوردهای اولیه از این عرضه تاریخی مجموع ارزش 16 هزار میلیارد تومانی را نشان می‌دهد که برای موفقیت نیازمند مشارکت 8 میلیونی است.

وزارت اقتصاد طی اطلاعیه‌ای فراخوان واگذاری (شماره 1) پذیره نویسی واحد‌های سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) "واسطه‌گری مالی یکم" را منتشر کرد

شواهد جدید نشان می‌دهد که هزینه قرنطینه برای کشور‌های مختلف، بسیار هنگفت و ویرانگر است.

تهران جزو شهر‌هایی بوده که بیشترین افزایش در هزینه‌های زندگی طی یک سال اخیر در بین شهر‌های جهان را داشته است.