جمعه 19 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

هویدا در بهشت زهرا در مقبره‌ای که نشانه‌ای دارد دفن شده است؛ طی این سال‌ها ادعا شده بود که هویدا در شهر عکا در اسرائیل دفن است.

سازمان قضائی نیرو‌های مسلح ادعای دیروز یک نماینده مجلس را تکذیب و اعلام کرد: برخلاف ادعای این نماینده، پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی چند بازداشتی دارد.

رییس جمهوری از پرداخت اعتبار یک میلیون تومانی به 23 میلیون خانوار یارانه بگیر خبر داد و گفت: این رقم به تدریج و البته از ماه‌های بعد، از یارانه ماهانه آن‌ها در طول 24 ماه کسر می‌شود.

دادگاه کیفری 2 شیراز حکم مربوط به پرونده سیل دروازه قرآن شیراز را صادر کرد.

نظام سیاسی ایران طبق معیار‌های متعارف جهان امروز، متمرکز و غیردموکراتیک است؛ اما در عالم واقع، ایران سرزمین تکثر سیاسی شدید و پراکندگی قدرت سیاسی است. فرمان‌ها از موضع اقتدار و مانند روسیه و چین صادر می‌شود، اما در مقام اجرا مانند ایتالیا و فرانسه، در گرداب تفاوت سلیقه‌ها و بلکه تعارض منافع گرفتار می‌شود و مانند انگلستان با عرف و سنت مواجه می‌شود.

حسن روحانی: اولویت نخست کشور به شمار می‌رود، اما اشتغال، تولید و کسب و کار در سالی که به نام «جهش تولید» نام‌گذاری شده است نیز باید مد نظر قرار گیرد.

حمیدرضا آصفی معتقد است که امریکا در عراق کاملا شکست خورده است؛ از بسیاری از پایگاه‌ها خارج شده و سفارت خود را که بزرگ‌ترین سفارت در دنیا بوده تخلیه کرده و حتی در موصل و کرکوک و همچنین حقانیه و بسمایه عقب نشینی کرده است و تنها در دو مکان یکی در عین الاسد و دیگری حریر کردستان با روحیه بسیار پایین و ناامید باقی مانده است.

ترامپ بار دیگر در روز‌های اخیر تأکید کرده است که اگر ایران پای میز مذاکره بیاید تحریم‌ها برداشته می‌شود. این همان شرط ترامپ در بیش از یک سال گذشته است. در حالی که با شیوع کرونا و اذعان همگان به تأثیر تحریم بر روند مبارزه با این بیماری، شرایط تفاوت‌های چشمگیری کرده است.

رییس قوه قضاییه به منظور حفظ شان و اعتبار شهادت شهود در نظام قضایی و جلوگیری از انحراف روند تحقیقات و دادرسی‌ها توسط شهود ساختگی و شهادت کذب بخشنامه‌ای را صادر کرد.

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای از شهادت یکی از کارکنان بسیجی بومی طرح امنیت در سراوان خبر داد.

وزارت کشور اعلام کرد تشکیل هیچ استان جدیدی در دستور کار دولت و این وزارتخانه نیست.

رییس جمهوری ازآغاز فعالیت مشاغل و کسب و کار‌های کم ریسک از 23 فروردین در استان‌ها و 30 فروردین در تهران خبر داد و گفت: تمام ارکان نظام در مبارزه یکپارچه و هماهنگ هستند و هیچ اختلاف نظری در مبارزه با کرونا وجود ندارد.

الزام به پذیرش یک سیاست باید همراه با تن دادن به تبعات آن نیز باشد. اگر رعایت چنین تلازمی نباشد، موضوع سیاست‌گذاری تبدیل به پدیده‌ای سهل و ممتنع می‌شود.

کانال مجازی منتسب به سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (س) و روز جوان، تصویری قدیمی و متفاوت از وی را در دوران جوانی منتشر کرد.

طیبه سیاوشی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی دریک رشته توئیت در حساب شخصی‌اش از ارائه طرح سه‌فوریتی تعطیلی یک ماه کشور به علت شیوع کرونا در جلسه علنی روز سه‌شنبه 19 فروردین مجلس خبر داد.

جمعی از وزیران، سفرا، استانداران، معاونان وزرا و منتخبان مردم در مجلس و شورای شهر و مدیران جمهوری اسلامی در سال‌های پس از انقلاب در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب از ایشان درخواست کردند حصر خانگی محصورین تبدیل به قرنطینه اختیاری شود.