دوشنبه 22 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

عواقب مبارزه با دستگاه حاکم یکی از مصائب بود، فقر ونداری گرفتاری بعدی. بی‌پولی دوره اقامت در قم، در مشهد هم ادامه یافت؛ و این‌بار در کنار همسری که با طعم تلخ آن آشنا نبود. سختی‌های بی‌پولی همچنان پابرجا بود.

بزرگترین کلکسین دار پهپاد‌ها در جهان هستیم. ترایتون را کم داشتیم که آن هم به پهپاد‌های قبلی اضافه شد و از این پس نیز اگر تجاوزی به خاک ایران داشته باشند قطعا آن‌ها را هدف قرار می‌دهیم.

«ایگور کناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه در این باره توضیح می‌دهد که به دلیل حمله و تجاوز نظامی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق و فعال شدن پدافند هوایی ارتش سوریه، این هواپیمای مسافربری که از مبدأ تهران به مقصد دمشق پرواز کرده بود، چیزی با هدف قرار داده شدن فاصله نداشت.

موضع حزب درباره انتخابات مجلس یازدهم، دیگر دستور نشست شورای مرکزی بود که پس از ارائه گزارش کمیته سیاسی و بیان نظرات اعضا، مقرر شد تصمیم‌گیری درباره حمایت یا عدم حمایت از لیست در استان‌ها به شورای کارگزاران سازندگی همان استان سپرده شود.

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: به کسانی که در دولت و بیرون از دولت هستند تاکید می کنم که امیدوار کردن مردم کلید اداره کشور است تا مشکلات داخلی و خارجی کشور حل شود. اگر مردم نا امید باشند، هر چه تواتمند و دارای ابزار باشیم، نمی توانیم کارآمد باشیم.

وزرای علوم و بهداشت در روز 16 آذر لایحه ساماندهی سهمیه های کنکور را به دولت تقدیم کردند که برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع شد.

سفیر انگلیس در تهران گفت که به تازگی به تهران بازگشته و سفری که اخیرا به لندن داشته است از قبل برنامه ریزی شده بود.

در نخستین ساعات بامداد پنجشنبه، 30 خرداد سال جاری، یک فروند پهپاد جاسوسی MQ-4C آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

به گفته ظریف، «مقامات ایران سه اقدام تروریستی آمریکا از جمله ترور نظامی [سردار سلیمانی] و اقدامات تروریسم اقتصادی و تروریسم فرهنگی آمریکا را در مراجع قضایی بین‌المللی دنبال خواهد کرد».

استاندار مازندران هنگام اعطای حکم انتصاب خانم صفری گفت: براساس دستور رییس جمهوری می بایست 30 درصد پست های مدیریتی را به بانوان‌اختصاص دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین عباسی تصریح کرد: استکبار با رسانه خود کاری انجام داده که جوان مسلمان افغانستانی خدمت های ایران اسلامی به این کشور را نبیند و حتی اعتراض داشته باشد؛ اما آمریکا را خیرخواه کشور خود می داند.

رئیسی اضافه کرد: قرار است با همت نیروهای دستگاه قضایی پرونده معوقه در کشور نداشته باشیم کار هم در این بخش شروع شده و تلاش می‌شود پرونده‌ها به روز باشد.

دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق گفت: این اطلاعات به دست مقتدی صدر رسید و این گونه ترتیب اثر داده شد که صدر در عراق نماند به این ترتیب فتنه ناکام ماند.

رسانه‌های انگلیسی زبان بیانات روز گذشته رهبر انقلاب اسلامی ایران را در انتقاد از طرح آمریکایی معامله قرن و حمایت از مردم فلسطین مورد توجه قرار دادند.

امام جمعه مشهد افزود: شما طلاب باید مسائل را عمیق بنگرید. اگر سرباز امام زمان (عج) هستید، باید سربازی کارا برای ایشان باشید. چه‌بسا که از دیدگاه حضرت مهدی (عج) من پشت سر شما قرار داشته باشم و شما جلوتر از من باشید.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در شادی پس از گل اول تیمش به پرسپولیس روی زمین افتاد.