دوشنبه 22 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

صادقی: «امیدوارم ظرف روز‌های آینده حداقل عقلای نظام به وظیفه خود در قبال انحراف اساسی که در نظام جمهوری اسلامی ایجاد شده است، عمل کنند و به مقابله با رویه شورای نگهبان بپردازند که میراث شهدا و امام خمینی را چنین منحرف می‌کند. منظور از عقلای قوم، شخصیت‌های متعلق به جناح‌های سیاسی مختلف در نظام است که باید به وظیفه خود عمل کنند و نگذارند این مسیر به این شکل ادامه پیدا بکند.»

رئیس سازمان زندان‌ها در پایان گفت: شاید خانواده‌ها در ایاب و ذهاب و رفت و آمدشان مشکل داشته باشند، به همین دلیل این موضوع بر عهده مجموعه شهرداری، استانداری و دولت است تا کمک کنند و زیرساخت های لازم را در نظر بگیرند. قانون گفته نه تنها اوین بلکه تمام زندانیان در شهرهای بالای 20 هزار نفر باید به خارج از شهر منتقل شوند و در همین راستا این طرح دنبال می شود.

پرسش این است که آیا جامعه ایران به مرحله غیرقابل برنامه‌ریزی رسیده است؟ اگر بلی، آیا این امر برای همه حوزه‌ها صادق است؟ اگر خیر، پس چرا در این مورد خاص شکست تلخی خورده‌ایم؟ نه فقط این مورد بلکه دیگر سیاست‌های کلی نیز کم و بیش دچار همین وضع است.

3 هزار میلیارد تومانی که دزدی شده بود اسراف نبود، حالا 9 متر عمامه ما، از نظر شما اسراف است؟/ وقتی کدخدایی در کوچه خاک‌بازی می‌کرد سر هادی غفاری بالای دار بود./ آن زمان که برخی آقایان در دفتر فرح نوشابه می‌خوردند من شیشه نوشابه می‌خوردم.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام هرکجا به من مسوولیتی واگذار شد سعی کردیم عدالت را رعایت کرده و در حد توان مان به بهترین شکل خدمات دهی کنیم. مثلا در شهرداری مترو را از جنوب به شمال یعنی از طرف منطقه محروم‌تر ساختیم و توسعه دادیم.

حسن عباسی در یک سخنرانی در قم در مراسم گرامیداشت دهه فجر بار دیگر حملاتی متوجه دولت و مجلس کرد.

مصباح یزدی در دیدار اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با طرح این سؤال که علت رفتار‌های نامناسب و تخریب‌هایی که علیه جبهه پایداری و افراد منتسب به این جبهه انجام می‌شود، چیست؟ گفته است: برخی از این رفتار‌ها شاید از طرف برخی دوستان انجام می‌شود که ما توقع نداشتیم. برخی از لحاظ فکری و نظری چندان مخالف نیستند، اما در عمل وقتی پای منافع در کار می‌آید، کم می‌آورند.

اصلاح‌طلبان در انتخابات حتما شرکت می‌کنند، حتما در استان‌هایی که کاندیدا دارند، لیست می‌دهند و از کاندیدا‌های خود حمایت می‌کنند و در استان‌هایی هم که کاندیدا ندارند، نمی‌گویند که اصلاح‌طلبان پشت‌سر اصولگرایی بایستند که متعادل‌تر است.

بورل در سفر روز‌های 14 و 15 بهمن ماه به تهران با حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از مقامات عالی کشور دیدار خواهد کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای فعال سازمان به منظور شرکت در نشست جده دعوت به عمل آورده است، ولی دولت عربستان سعودی از اعطای روادید به هیأت جمهوری اسلامی ایران به ریاست حسین جابری انصاری معاون وزیر امور خارجه خودداری کرده است.

فرمانده نیروی قدس سپاه بر حمایت قاطع جمهوری اسلامی ایران از ملت مظلوم فلسطین برای مواجهه با طرح معامله قرن و توطئه‌هایی که حقوق تاریخی این ملت را هدف قرار می‌دهند تاکید و تصریح کرد: طرح ننگین معامله قرن مرده به دنیا آمده و همچون طرح‌های گذشته سازش، محکوم به شکست است.

امروز مراسم بزرگداشت صدمین سالگرد ولادت شهید مرتضی مطهری، برگزار شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایران در راستای ادامه حمایت‌های خود از استقلال، حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و تحکیم مبانی دموکراسی در عراق، از انتخاب "محمد توفیق علاوی" به عنوان نخست وزیر جدید این کشور استقبال می‌کند.

مولاوردی: بزرگواران پاسدار احکام اسلام و قانون اساسی حتی نیاز ندیدند حداقل حفظ ظاهر کرده و طبق اصل «البینه علی المدعی» صورت قانونی و شرع را مراعات کنند؛ نه تماس تلفنی، نه مطلع کردن از دلایل و مدارک رد صلاحیت و نه دعوت به جلسه حضوری درخواستی جهت ارائه توضیحات و دفاعیات!

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: واجدین شرایط شرکت در انتخابات دوم اسفند ماه 1398، 57 میلیون و 918 هزار نفر هستند که از این تعداد 2 میلیون و 931 هزار نفر رأی اولی محسوب می‌شوند.