دوشنبه 26 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

بازیکن کنگویی پرسپولیس در خصوص تفاوت کار زیرنظر مربی برزیلی با وحید هاشمیان گفت: تفاوت این دو در تجربه‌ای است که آنها دارند.

اوستون اورونوف در دیدار مقابل استقلال خوزستان تا دلتان بخواهد موقعیت گل از دست داد.

احتمال دارد حبیب فر عباسی بتواند در جدال با پرسپولیس به میدان برود.

محمد مایلی کهن یکی از سرشناس‌ترین چهره‌های پرسپولیس از شعار دادن برخی هواداران این تیم علیه استقلال و واکنش بازیکنان پرسپولیس انتقاد کرد.

در ارزیابی برنامه گفت‌وگومحور "اکنون"، حسن سلیقه در انتخاب مهمانان، تمرکز بر ابعاد زیستی و انسانی، دوری از سطحی‌نگری در موضوعات، کیفیت فنی تولید و تسلط مدیربرنامه به عنوان پنج نکته محوری در این اثر فرهنگی مورد توجه قرار گرفتند.

اوسمار در تقابل با استقلال خوزستان در هر بازی به طور متوسط 3.5 گل زده که 3 برابر سایر مربیان است.

در اقدامی غیرمنتظره قرار است بازی پرسپولیس و تراکتور با حضور تماشاگران برگزار شود.

مارکو باکیچ درحالی که می‌توانست بازهم ستاره پرسپولیس لقب بگیرد با مصدومیتی غیرمنتظره رو به رو شد.

بروز یک اشکال در سیستم برق سوئیس در نزدیکی مرز آن کشور با ایتالیا مسبب این قطعی برق 12 ساعته در بخش عمده ای از خاک ایتالیا شد.

روی ماتا دستیار سابق ریکاردو ساپینتو از دوران همکاری خود با سرمربی پرتغالی، تجربیاتش در فوتبال گرجستان و ارمنستان و همچنین شرایط فعلی استقلال صحبت کرد.

شاگردان روبن آموریم در حالی که تنها چند دقیقه تا کسب ششمین پیروزی‌شان در فصل 26-2025 لیگ برتر انگلیس فاصله داشتند، خانه تاتنهام را با کسب یک امتیاز ترک کردند.

آنزیم‌های کبدی، پروتئین‌هایی هستند که برای پردازش مواد مغذی، حذف مواد مضر و کمک به هضم بسیار ضروری اند. این آنزیم‌ها معمولاً در سلول‌های کبدی قرار دارند، اما در صورت آسیب یا التهاب کبد، ممکن است به خون وارد شده و باعث افزایش سطح در خون شوند که این امر در آزمایش خون قابل مشاهده است.

هافبک ایرانی دینامو ماخاچ قلعه یکی از 11 نفر اصلی تیمش مقابل زسکا مسکو است.

منچستریونایتد که تا دقایق پایانی بازی برده را از دست داده بود و یک بازیکن کمتر هم داشت، در نهایت از زمین تاتنهام با یک امتیاز خارج شد.

بر اساس آمارها، جمعیت مناطق 1، 2 و 3 برابر با 1,638,874نفر است؛ این عدد معادل 18.8 درصد جمعیت تهران است. همین جمعیت، نیمی از آب تهران را مصرف می‌کنند، در حالی که 81.2 درصد جمعیت باقیمانده تنها 53 درصد از منابع را در اختیار دارند.

این اقدام با هدف ارتقای ایمنی و عملکرد تجهیزات تونل انجام می‌شود.