چهارشنبه 24 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

با توجه به اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی تعدادی از نمایندگان در حال تهیه طرحی هستند که به موجب آن ارتش آمریکا در کل دنیا به عنوان تروریست شناخته شود تا دست جمهوری اسلامی برای مقابله با آن‌ها باز باشد.

ترامپ شناور‌های آمریکایی را 1000 کیلومتر از محدوده مرزهای ایران عقب کشید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفته که ساعت 12:00 ظهر امروز بر اثر برخورد یک دستگاه ویتارا حامل نماینده مردم ایرانشهر و یک همراه، با خودروی پراید در منطقه جون آباد خاش، سرنشینان هر دو خودرو جان خود را از دست دادند.

مجری مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی در مشهد پیشنهاد کرد هر ایرانی یک دلار برای سر ترامپ هدیه دهد

روز گذشته (شنبه)، «جوزف بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در صفحه توییتر خود به گفت‌وگوی تلفنی روز شنبه با ظریف اشاره و بر لزوم تنش زدایی در منطقه تاکید کرد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در مورد پیام آمریکا به ایران از طریق سفارت سوئیس خاطرنشان کرد: این پیام، نامه‌ای از طرف وزیر امور خارجه آمریکا بود که خارج از روال دیپلماتیک، تشریفات دیپلماتیک و بی ادبانه بود. ما هم این نامه را بررسی کردیم و با پاسخی که شایسته مقامات آمریکایی بود در سطح پایین‌تر از حد تصور آن‌ها پاسخ دادیم.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به توئیت پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا گفت: انتخابات که هنوز شروع نشده، بحث تقلب و دستکاری در انتخابات را مطرح می‌کند، به خاطر اینکه می‌داند دموکراسی و انتخابات در جمهوری اسلامی ایران، دموکراسی و انتخابات واقعی است و مردم ایران اسلامی با جان و دل در انتخابات شرکت می‌کنند

شب گذشته محمد جواد ظریف جزییات پیام را اعلام نکرد، اما گفت: «آمریکایی‌ها یکی از بالاترین مقامات نظامی جمهوری اسلامی ایران را با وقاحت به شهادت رساندند و ایران این حق قانونی را دارد هر زمان و به هر شکلی که خودش صلاح بداند، پاسخ دهد. ما گرفتار جوسازی و شانتاژ آمریکا نمی‌شویم و هر زمان خودمان بدانیم پاسخ لازم را به آمریکایی‌ها خواهیم داد.»

تصاویری از ملاقات سید حسن نصرالله و شهیدحاج قاسم سلیمانی که برای اولین بار منتشر می‌شوند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: اظهارات خصمانه، تهدیدآمیز و غیرهنجاری رئیس جمهور آمریکا به هیچ وجه قابل پذیرش نیست و در نقض کامل قوانین بین‌الملل قرار دارد.

از ساعت 19 امشب مراسم وداع با شهدا را در مصلی تهران خواهیم داشت، طبیعتا پیش‌بینی می‌شود با توجه به حجم گسترده حضور مردم در این مراسم وداع، خیابانهای شهید بهشتی، خیابان شهید مطهری و همچنین بزرگراه رسالت در قسمت شمالی از بار ترافیکی قابل توجهی برخوردار شود.

جهانگیری شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را ضایعه‌ای تلخ و بزرگ برای کشور توصیف کرد و افزود: برادر بسیار عزیز سردار سلیمانی همواره برای مبارزه با تروریسم در صف مقدم بود و نقشی حیاتی و تعیین کننده برای ثبات و امنیت کشور و کل منطقه ایفا می‌کرد.

ترامپ کثیف باید بداند با به شهادت رساندن پدرم نمی‌تواند یاد او را از بین ببرد.

وزیر امورخارجه ایران در توئیتی نوشت: آن دلقک‌های دیپلمات نما و آن‌هایی که بی‌شرمانه نشسته‌اند و اهداف فرهنگی و غیرنظامی ایران را شناسایی می‌کنند، حتی نباید برای باز کردن یک فرهنگ لغت حقوقی زحمت بکشند.

سردار قاآنی فرمانده جدید سپاه قدس اولین پست خود را در شبکه اجتماعی توییتر منتشر کرد.

پیکر سردار سلیمانی و شهدای حمله تروریستی آمریکا برای تشییع از اهواز به مشهد منتقل شد