دوشنبه 2 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

شکاف نسلی واقعیت دنیای امروز است؛ ولی به عللی از جمله محدودیت‌های سیاسی و اجتماعی این شکاف در ایران عمیق‌تر و به‌سوی انقطاع و بیگانگی کامل در حرکت است.

خبرگزاری دانشجو مناظره‌ای با عنوان «چالش‌ها و فرصت‌های دیپلماسی در آینده ایران» با حضور حمید رسایی، نماینده مجلس دوازدهم و احمد زیدآبادی، فعال و تحلیلگر سیاسی برگزار کرد

به نظر می‌رسد به جای رصد خیابان‌ها، باید در اتاق‌های وضعیت استراتژیک کشور، این سوال اساسی را پرسید: آیا با دست خود، در حال فراهم کردن شرایط برای تحقق نقشه‌های دشمن نیستیم؟

در حالی‌که میانگین شاخص آلودگی هوای تهران صبح امروز (سه‌شنبه 29 مهر) عدد 88 را نشان می‌دهد و در وضعیت سالم (زرد) قرار دارد، اما برخی مناطق از جمله باقرشهر با شاخص 155 در وضعیت ناسالم برای عموم (قرمز) هستند و چندین ایستگاه دیگر نیز شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) را تجربه می‌کنند.

در مرکز کاشت حلزون شنوایی شیراز، هر حلزون کاشته شده تنها یک دستگاه پزشکی نیست، بلکه کلیدی است که قفل سکوت ابدی را می‌شکند و زندگی را دوباره به نواهای جهان گره می‌زند.

افزایش قیمت کالاهای اساسی، تورم و ناکافی بودن مبلغ کالابرگ الکترونیک سبب شده تا این طرح نتواند تاثیر زیادی در بهبود شرایط اقشار کم درآمد داشته باشد

جوان سابقه داری که در یک ماجرای ترسناک، سایه وحشت را در خانه مادربزرگ همسرش به راه انداخته بود، در حالی به اتهام سرقت 300 میلیارد ریالی طلا و جواهرات دستگیر شد که مدعی بود با کپی کلیدهای منزل، قصد سرقت آهن آلات و لوازم مسی را داشت.

امروز سه‌شنبه 29 مهر، تهران روزی نسبتاً گرم و آرام را با دمای بین 15 تا 24 درجه سانتی‌گراد پشت سر می‌گذارد؛ آسمان بیشتر مناطق صاف و تنها در ساعات عصر اندکی ابری خواهد بود. هم‌زمان، پیش‌بینی‌ها از تداوم پایداری جوی و نبود بارش مؤثر در سراسر کشور طی روزهای آینده خبر می‌دهد.

در حادثه‌ای هولناک در تهران، یک دستگاه کامیون هنگام خالی کردن شن به دلیل عدم تعادل و شیب زمین به شدت واژگون شد.

جارد کوشنر و استیو ویتکاف روز دوشنبه دیداری طولانی با نتانیاهو و «ران درمر» وزیر امور راهبردی کابینه او داشتند. منابع مطلع از جزئیات جلسه گفته‌اند که 2 فرستاده آمریکایی حامل پیامی مستقیم از رئیس‌جمهور بودند و بر ضرورت «پایبندی کامل به آتش‌بس و پرهیز از هر اقدامی که آن را به خطر اندازد، تاکید کردند.

بچه‌ها پدر و مادرشان را بلدند. مادرشان را بیشتر. آن‌ها می‌دانند چطور شما را به عرش ببرند و چطور پرت‌تان کنند به فرش.

سرمربی قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا 2، شکست تحقیرآمیز تیمش مقابل تراکتور را توهین به تیم خودش دانست.

نسل Z صرفا «دریافت‌کننده منفعل» آموزش یا فرهنگ نیستند، بلکه می‌خواهند نقش فعالی ایفا کنند و بدانند آنچه می‌آموزند چه تاثیری بر زندگی و جامعه دارد.

در آستانه هشتمین ماه سال و در ایامی که تحریم‌ها و گرانی و تورم متعاقب آن، با شدتی بیشتر از قبل بر ملت ایران می‌تازد، سبد غذایی خانوار با اقلامی ناچیز و ارزان، نمایه‌ای پیش روی مسوولان وزارت بهداشت گذاشته که حاکی از تداوم کمبود دریافت کالری است.

خشونت خانگی علیه زنان نه یک مساله فردی، بلکه مساله‌ای اجتماعی و ساختاری است که بدون تغییرات قانونی، فرهنگی و اجتماعی قابل حل نخواهد بود.

به موجب ماده 1170 قانون مدنی، اگر مادر در دوران حضانت ازدواج مجدد کند، دادگاه می‌تواند حضانت را از او سلب کند.