دوشنبه 2 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

آقای ترامپ! شما می‌دانید که فرقه ارتدوکس حاکم بر اسرائیل اراده کرده است ملت فلسطین را محو کند، کما اینکه شما ملت نخستین آمریکا (سرخ‌پوست) را در آمریکا محو کردید. یک روز بعد از 11 سپتامبر 2001 بیل کلینتون رئیس‌جمهور اسبق گفت اتفاقی که در 11 سپتامبر افتاد درواقع تاوان کاری است که ما با سرخ‌پوست‌های آمریکا انجام دادیم.

موج‌های جدیدی از اعتراضات در سراسر جهان در حال شکل‌گیری است که ریشه در نارضایتی‌های نسلی علیه دولت‌ها و خشم انباشته‌شده میان جوانان از قطعی آب و برق تا بحران‌های محیط‌زیستی ناشی از فساد و نبود خدمات درمانی باکیفیت دارد.

هیئت عمومی دیوان عالی کشور در رأی اخیر خود اعلام کرد که چک ثبت‌نشده از شمول مقررات قانون صدور چک خارج است و دادگاه نمی‌تواند صادرکننده را به انجام تشریفاتی که برای صدور صحیح چک مقرر شده، پس از وقوع تخلف، ملزم کند.

پایین‌بودن تعرفه‌های پزشکی و فشار ناشی از هزینه‌های اضافی، نه‌تنها پزشکان را در تنگنا قرار می‌دهد، بلکه خانواده‌ها و بیماران را نیز با شرایط پیچیده‌ای مواجه می‌کند.

در خصوص ایران اکنون 3 تحریم وجود دارد: اولین آن تحریم‌های سازمان ملل است که براساس قطعنامه‌های بند هفتم منشور ملل متحد و در خصوص برنامه هسته‌ای ایران وضع و با برجام و قطعنامه 2231 منتفی شد.

متولیان نظام جمهوری اسلامی بپذیرند که نه‌تنها نتوانسته‌اند عدالت را در این جامعه جاری کنند، بلکه در زمینه حاکم کردن اخلاق در جامعه انقلابی و اسلامی نمره زیر صفر دارند. راستی تا چه زمانی باید در فراق اخلاق در این جامعه اسلامی سوگوار باشیم؟

تیم فوتبال سپاهان در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا 2 در ورزشگاه نقش جهان اصفهان میهمان نماینده ترکمنستان خواهد بود.

آقای عراقچی بعد از توافق قاهره اعلام کردند که اگر اسنپ‌بک را فعال کنند توافق کان لم یکن است و همین هم رخ داد. خب می‌خواستند ماشه را اجرا نکنند!

اکنون بیش از هر زمان دیگری، وقت آن رسیده است که راهبرد ستیز و تقابل جای خود را به راهبرد توسعه پایدار و تعامل بدهد. تنها با پذیرش این تغییر بنیادی می‌توانیم افق‌های جدیدی از رشد و پیشرفت را در پیش رو داشته باشیم.

فال امروزتان را از حضرت حافظ بگیرید که می‌فرماید: زمانه از ورق گل مثال روی تو بست / ولی ز شرم تو در غنچه کرد پنهانش.

برای آن‌ها علی شمخانی با فلان هنرپیشه هیچ فرقی ندارد. مردمی که زیر بار تورمی لجام‌گسیخته و کمرشکن در حال لِه‌شدن هستند، از دیدن عروسی دختر شمخانی در یک هتل مجلل به فغان می‌آیند. حق هم دارند. نمی‌شود که اقتصاد مقاومتی و تاب‌آوری در مقابل امپریالیسم جهانی مختص فرودستان، پابرهنه‌ها و گرسنگان باشد و بریزوبپاش و لاکچری‌بازی‌های افسانه‌ای در انحصار صاحبان قدرت.

جمعی از ورزشکاران ایران، صبح دیروز با رهبر انقلاب دیدار کردند.

وضعیت صابر کاظمی در قطر تغییر خاصی نداشته است.

تراکتور با ارائه نمایشی جذاب از سد رقیب اماراتی‌اش عبور کرد.

در قهرمان‌مرعش ترکیه، یک بیمار تحت عمل جراحی با استفاده از بیهوشی موضعی ناحیه پایین بدن قرار گرفت و در حین انجام عمل، به خواندن یک ترانه محلی پرداخت.

وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس: تا زمانی که کارم را با وجدان انجام دهم، ناراحتی ندارم..