فرسوده بودن بیش از 350 هزار دستگاه کامیون در کشور
مشاور سازمان راهداری گفت: بیش ار 350 هزار دستگاه کامیون در کشور فرسوده هستند که بخش عمده ای از آنها در قالب طرح کلید به کلید بازسازی می شوند.
نصرالله بمانا مشاور سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در امور نوسازی ناوگان در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه طرح کلید به کلید را در قالب دو قرارداد با شرکتهای داخلی برای کامیون ها و اتوبوس ها منعقد کردهایم گفت: تعدادی از این ناوگان هم اکنون به متقاضیان تحویل داده شده و تعدادی هم در دست ساخت است.
بیشتر بخوانید
او با بیان اینکه مقرر شده بود 176 هزار و 550 دستگاه اتوبوس مینی بوس، کامیون کشنده و کامیونت در طرح کلید به کلید ریاست جمهوری تحویل داده شود، افزود: این ناوگان مربوط به بخش برون شهری و درون شهری بوده که تاکنون تعدادی از آنها تحویل داده شده است.
مشاور سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در نوسازی ناوگان با بیان اینکه تاکنون 76 دستگاه کامیون و 105 دستگاه اتوبوس تحویل داده شده است، اظهار کرد: با توجه به شرایط تحریم هایی که در کشور وجود دارد، تامین قطعات در این حوزه به سختی انجام می شود و بنابراین در بازه ای از زمان به ویژه در بخش ساخت کامیون با مشکل مواجه بودیم.
مشاور سازمان راهداری در امور نوسازی ناوگان با تاکید بر اینکه تمامی این ناوگان تولید داخل است افزود: اولویت ما در طرح ریاست جمهوری برای تحویل کامیون ها مربوط به تولیدات کارخانه های داخلی بوده است و تمام تلاش ما در این بخش آن است که موانع تولید در این زمینه رفع شود و البته امیدواریم در این حوزه بانک مرکزی همکاری های لازم را در تامین منابع داشته باشد.
او با اشاره به اینکه حدود 350 هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور داریم بیان کرد: تولید داخل پاسخگوی این تعداد از کامیونها نیست و همین موضوع باعث شده که 50 هزار دستگاه از طریق واردات و 80 درصد از این نیاز هم از طریق تولید داخل تامین شود.
بمانا در پایان تصریح کرد: برای حذف دلالان و سوداگران پس از ثبت نام، چند ماه امکان خرید و فروش وجود ندارد تا واسطهگری و دلالی از این طریق به صورت کامل حذف شود.
انتهای پیام /