دوشنبه 15 بهمن 1403

فرصت یک ماهه نمایندگان به وزیر راه در کمیسیون اجتماعی مجلس

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع

ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز سؤال از محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در دستور کار کمیسیون قرار داشت.

وی افزود: در این نشست علی بابایی و محمدرضا صباغیان نمایندگان ساری و مهریز هر کدام 2 مورد سؤال را در امور استخدامی و پیمانی از وزیر راه مطرح کردند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: در نهایت هر 2 نماینده به وزیر یک ماه فرصت دادند تا پاسخ لازم را به نمایندگان ارائه کند و نتیجه سؤال را که قانع شده‌اند یا نه مراعا گذاشتند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه امروز طرح استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی به عنوان کمیسیون فرعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و کلیات آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید. گ

انتهای پیام /

ولی اسماعیلی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس مجلس شورای اسلامی