سه‌شنبه 25 شهریور 1404

فرماندار اهواز: مسیرهای دسترسی به مراکز بساط فروشی مسدود می‌شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فرماندار اهواز: مسیرهای دسترسی به مراکز بساط فروشی مسدود می‌شوند

اهواز - ایرنا - فرماندار اهواز در واکنش به حضور عده زیادی از شهروندان در بازارچه‌ها و بساط فروشی‌های این شهرستان گفت: مسیرهای دسترسی به این مناطق مسدود و محدود خواهند شد.

به گزارش ایرنا جمال عالمی نیسی شامگاه چهارشنبه در گفت‌وگوی ویژه خبری سیمای خوزستان اظهارداشت: اقدامات جدی برای کاهش تراکم و تردد شهروندان به کانون و هسته‌های جمعیتی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: بازارچه‌های فروش در برخی نقاط اهواز مانند کوروش، پردیس و کیان تحت عنوان بازار میوه و تره بار فعالیت دارند لذا امکان تعطیلی آنها وجود ندارد.

رئیس شورای تامین شهرستان اهواز با تاکید بر اینکه نظارت‌های شبانه‌روزی بر فعالیت بازار و اصناف در جریان است، گفت: حضور و تراکم جمعیت در اینگونه بازارچه‌ها کمتر از آن چیزی است که درباره آن بزرگنمایی شده است.

وی تصریح‌کرد: باتوجه به اینکه فروش میوه و تربار آزاد است، شهروندان باید نسبت به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی توجه داشته باشند.

عالمی نیستی با بیان اینکه درصورت تداوم این وضعیت، مجبور به استفاده از قوه قهریه برای رفع این بی‌توجهی‌ها خواهیم شد، گفت: اعمال برخی محدودیت‌ها که ارتباط مستقیمی به فعالیت بساط‌فروشان و بازارچه‌ها دارد، می‌تواند تبعات نگران کننده‌ای از نظر اجتماعی برای اهواز درپی داشته باشد.

9 شهرستان باوی، هویزه، اهواز، حمیدیه، هندیجان، دزفول، شوشتر، کارون و مسجد سلیمان از روز دوشنبه برای اعمال محدودیت‌های پیشگیرانه از ابتلای شهروندان به ویروس کرونا، تعطیل شدند.

کاهش محدودیت‌ها و رعایت نکردن اصول بهداشتی از سوی برخی از مردم باعث افزایش آمار ابتلا به کرونا در خوزستان شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*