فرماندار خداآفرین: هیچ راکت خمپارهای به محدوده سد قیزقلعهسی اصابت نکرده است
تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان خداآفرین گفت: هیچ راکت خمپارهای به محدوده سد قیزقلعهسی در کشورمان برخورد نکرده است.
علی امیری راد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این راکد خمپاره متعلق به نظامیان جمهوری آذربایجان به پاسگاه نظامیان ارمنستان در آن سوی رودخانه ارس در مجاورت سد قیز قلعه سی برخورد کرد.
وی ادامه داد: با این حال با توجه به نزدیکی محل اصابت راکد خمپاره به سد قیزقلعه سی ما نیز نگران وضعیت پیش آمده هستیم.
به گزارش ایرنا، در شبانه روز گذشته فیلمی در شبکه های اجتماعی دست به دست شد که در آن ادعا می شد یک راکد خمپاره جنگ قره داغ به سد قیزقلعه سی بر روی رودخانه ارس برخورد کرده و در نتیجه آن 2 نگهبان سد مجروح شده اند.
شهرستان مرزی خداآفرین در 210 کیلومتری شمال شرق تبریز در حاشیه رودخانه ارس و در ضلع جنوبی جبهه جنگ قره باغ بین ارتش های جمهوری های آذربایجان و ارمنستان واقع شده است.
از زمان آغاز جنگ در قره باغ در اوایل هفته گذشته تاکنون بیش از 30 راکت خمپاره به روستاهای خداآفرین برخورد کرده که در نتیجه آن دو واحد روستایی خسارت دیده و به یک کودک جراحت جزئی وارد آمده است.
گزارش ایرنا، با شروع درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرزهای مشترک، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در حالی با صدور بیانیه ای نیروهای ارمنستان را به آغاز عملیات متهم کرد که نخست وزیر ارمنستان هم اعلام کرد که جمهوری آذربایجان آغاز کننده حمله بوده است.
مناقشه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قرهباغ کوهستانی در سال 1988 میلادی آغاز و در سال 1992 میلادی به درگیریهای نظامی تبدیل شد.
بر اثر این مناقشه هفت شهرستان جمهوری آذربایجان به اشغال نیروهای ارمنستانی درآمد.
در سال 1994 میلادی با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا آتشبس میان طرفین مناقشه برقرار شد، ولی تلاشهای بینالمللی برای حل مسالمتآمیز این مناقشه تا به حال نتیجهای نداشته است.
*س_برچسبها_س*