شنبه 15 آذر 1404

فرمانده سپاه قزوین: اگر آماج موشک‌های سپاه نبود، شاهد التماس دشمن نبودیم / نبودن فرماندهان فهیم و دانشمندی چون شهید سلامی و حاجی‌زاده، ما را محزون کرد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
فرمانده سپاه قزوین: اگر آماج موشک‌های سپاه نبود، شاهد التماس دشمن نبودیم / نبودن فرماندهان فهیم و دانشمندی چون شهید سلامی و حاجی‌زاده، ما را محزون کرد

سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین با قدردانی از همدلی و انسجام ایجاد شده در سطح استان، گفت: هم‌افزایی نهادهای استان و عملکرد مطلوب سپاه قزوین نتیجه تلاش و مدیریت جهادی فرماندهان و کارکنان است و این همدلی شایسته تبریک می‌باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج)، روز شنبه در همایش نماز نیروهای مسلح استان که با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی، رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نظام مقدس در عرصه های مختلف، اظهار کرد: استان قزوین همواره مزین به نام شهیدان بزرگواری همچون شهدای دفاع مقدس تیپ و لشگر 17 علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) و در ماه‌های اخیر، شهید سردار حاجی‌زاده بوده است.

بنا بر روایت ایرنا، وی با اشاره به داغ سنگین فقدان فرماندهان شاخص در جنگ 12 روزه اخیر، تصریح کرد: نبودن فرماندهان فهیم، دانشمند و بلندنظری همچون شهیدان سردار حسین سلامی، حاجی‌زاده، باقری و سایر سرداران همه ما را محزون کرد، اما پاسداران انقلاب اسلامی لباس سبز را برای انجام تکلیف الهی بر تن کرده‌اند و اگر سرانجام این راه به شهادت منجر شود، مایه افتخار و سربلندی خواهد بود.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین با قدردانی از همدلی و انسجام ایجاد شده در سطح استان، تاکید کرد: هم‌افزایی نهادهای استان و عملکرد مطلوب سپاه قزوین نتیجه تلاش و مدیریت جهادی فرماندهان و کارکنان است و این همدلی شایسته تبریک می‌باشد.

وی با اشاره به جایگاه اشراف در نظام فرماندهی نیروهای مسلح، افزود: رهبر معظم انقلاب از سال 80 موضوع اشراف را به عنوان یک ضرورت دایمی در ارزیابی عملکرد نیروهای مسلح طرح فرمودند، این مساله مانند یک نمایشگر بزرگ، واقعیت‌ها را آشکار می‌کند و باید بتوانیم از طریق آن روند رشد یا نزول را دقیق رصد کنیم.

سردار رفیعی آتانی با مرور فرمایشات فرماندهان شهید، به ویژه سردار سپهبد شهید حسین سلامی، خاطرنشان کرد: نگاه حرفه‌ای و آینده‌نگر آن شهید باعث شد موضوع اشراف در سپاه به صورت جدی نهادینه شود و هیچ نقطه‌ای از سپاه از دید ارزیابی پنهان نماند؛ زیرا سپاه سازمانی پویا و تحول‌پذیر است که در زمان متوقف نمی‌شود و باید همواره متناسب با تغییرات جهان، خود را ارتقا دهد.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) با اشاره به نقش راهبردی سپاه در جنگ 12 روزه، گفت: یکی از عوامل عقب‌نشینی دشمن، قدرت بازدارندگی موشکی ایران بود، اگر آماج موشک‌های نیروی هوافضای سپاه بر سر دشمن فرود نمی‌آمد، شاهد التماس آن نبودیم، این قدرت، یادگار فرماندهان شهیدان حاجی‌زاده و سلامی است.

وی خطاب به فرماندهان و کارکنان حاضر در این نشست، افزود: پاسداری از انقلاب اسلامی مستلزم تداوم مسیر این فرماندهان و اجرای دقیق تکالیف سازمانی است تا انتظاری که رهبر معظم انقلاب از پاسداران دارند، محقق شود.

سردار رفیعی آتانی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این همایش، کسب رتبه‌های برتر استان قزوین در جشنواره مالک‌اشتر را به فرماندهان و کارکنان سپاه استان تبریک گفت و برای توفیق روزافزون پاسداران ولایت آرزوی توفیق کرد.

29221

کد مطلب 2152139