پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

فرهنگیان در طرح اقدام ملی مسکن عالی شهر بوشهر پذیرش می‌شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فرهنگیان در طرح اقدام ملی مسکن عالی شهر بوشهر پذیرش می‌شوند

بوشهر - ایرنا - مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید عالی‌شهر استان بوشهر گفت: از زمان اجرای طرح اقدام ملی مسکن در کشور، تامین خانه برای فرهنگیان از اولویت‌های آن بود تا فرهنگیانی که خانه اولی هستند صاحب خانه شوند در این ارتباط این شرکت آمادگی کامل برای پذیرش فرهنگیان برخوردار از شرایط لازم برای بهرهمندی از مسکن را دارا است.

علی مقاتلی روز سه‌شنبه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: سهم این شهر جدید از طرح ملی مسکن در مجموع 2 هزار250 واحد است که از این شمار طرح و نقشه حدود 400 واحد تهیه و تجهیز کارگاه آن صورت گرفته است.

وی بیان کرد: با حمایت‌های دولت و شرکت عمران شهرهای جدید کشور اقدام‌های اساسی و زیر ساختی خوبی در شهر جدید عالیشهر آغاز شده که امیدواریم تا پایان دولت مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مقاتلی یادآور شد: از جمله این پروژهها می‌توان به مرکز جامع بهداشتی و درمانی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سه مدرسه در مقاطع مختلف اشاره کرد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید عالی‌شهر استان بوشهر افزود: با توجه به اقدام‌های چند سال گذشته باوجود مشکلات فراوان و کمبود منابع مالی شرایط زندگی در شهر جدید عالی‌شهر بهتر شده و در آینده نزدیک شاهد رشد چشمگیر آن خواهیم بود.

وی اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای موجود در شهر جدید عالی‌شهر و جمعیت ساکن در آن استقرار یک دفتر از نمایندگی آموزش و پرورش شهرستان در این شهر با هدف حل سریع مسائل و مشکلات آموزشی ضروری است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: با توجه به مسئولیت مهم آموزش و پرورش در تربیت نسل‌های آینده برای تحقق این رسالت مهم باید همه نهادها سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی با دستگاه تعلیم و تربیت همکاری داشته باشند که شرکت عمران شهر جدید عالیشهر با ساخت مدارس گام‌های مثبتی برداشته و این اقدام‌ها چشم انداز بسیار خوبی خواهد داشت.

علیمراد کرمی با اشاره به اقدام‌های استان در اجرای تفاهم نامه منعقد شده بین وزارت آموزش و پرورش و راه و شهرسازی برای احداث برای ساخت 170 هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان فاقد مسکن در کشور افزود: هماهنگی، پیگیری و نتیجه‌گیری از فعالیت‌ها و تسریع در کارسازی برای عملیاتی شدن مفاد تفاهم نامه و آغاز عملیات احداث واحدهای مربوط به استان بوشهر انجام شده‌است.

وی گفت: در استان بوشهر بر اساس ثبت نام و بررسی‌های صورت گرفته حدود 350 نفر تایید نهایی و 425 نفر نیز ثبت نام کرده‌اند که در حال بررسی و انتظار تایید هستند که با هماهنگی بین 2 مجموعه این روند تسریع شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در بازدید از پروژه‌های در دست ساخت شرکت عمران شهر جدید عالی‌شهر تاکید کرد: همکاری با شرکت عمران شهر جدید عالی‌شهر برای تقویت سرانه‌های آموزشی و امکانات در مدارس ادامه خواهد داشت.

وی گفت: تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی هنرستان 12 کلاسه شهید دروازه‌بان درسال جاری تامین و تکمیل می‌شود.

کرمی بیان کرد: اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با شرکت عمران شهر جدید عالی‌شهر در برنامه‌های آتی نهایت مساعدت را خواهد داشت و در اجرای طرح مدارس اجتماع محور که از طرح های حال حاضر شهرهای جدید کشور است و همچنین در برنامه‌های ویژه ورزشی و خلاقانه در مدارس همکاری لازم صورت می پذیرد.

*س_برچسب‌ها_س*