فرهنگ و ارشاد اسلامی
فرهنگ و ارشاد اسلامی
اسماعیلی از سه عنوان پیشنهادی «خدمت صادقانه»، «خدمت باکرامت» و «خدمت مجاهدانه» برای نامگذاری روز شهادت رئیسی در تقویم رسمی کشور نام برد.
وزیر ارشاد: 94 درصد مردم ایران خود را سوگوار اتفاق تلخ اخیر میدانند + ویدیو محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به سانحهی هلیکوپتر رئیس جمهور و همراهانش گفت که طبق یک نظرسنجی 94 درصد مردم ایران خود را سوگوار اتفاق تلخ اخیر میدانند. وی افزود: یک مساله ملی و ضایعه ملی رخ داده است که باعث انسجام و وحدت و همدلی شده است.
شورای فرهنگ عمومی برای نامگذاری روز شهادت رئیسجمهور در تقویم رسمی کشور از مردم نظرسنجی میکند.
سومین اثر موسیقایی مشترک دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد رودکی با نام «راه رجا بسته نیست» منتشر شد.
آئین یادبود و ادای احترام خانواده فرهنگ و هنر به شهیدان خدمت به ویژه شهید جمهور آیت الله رئیسی با حضور گسترده سینماگران و هنرمندان امروز دوشنبه 7 خرداد در تالار وحدت برگزار شد.
چهلمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی ها دولت به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
مراسم یادبود شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر شهید امور خارجه با حضور محمدمهدی اسماعیلی استاد دانشگاه و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در محل این دانشکده برگزار شد.
مراسم بزرگداشت شهدای خدمت عصر دوشنبه (7 خرداد 1403) با حضور اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان در تالار وحدت برگزار شد.
مراسم یادبود خادم فرهنگ شهید آیتالله رئیسی به میزبانی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه با اجرای رسالت بوذری و با حضور وزیر فرهنگ، مدیران هنری و جمعی از هنرمندان برگزار شد.
تصاویری از حضور دولتمردان دولت سیزدهم در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را مشاهده می کنید.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: آخرین دستور آقای رئیس جمهوری به من نامه امیرعبداللهیان به ایشان بود که در آن نوشته بودند و پیشنهاد کرده بودند امسال من به سفر حج بروم.
مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت پارلمانی ریاستجمهوری امروز یکشنبه 6 خردادماه در غیاب شهید ابراهیم رئیسی برگزار شد.