فریدزاده: ملاک ارزیابی فیلمها «شرع، قانون و اخلاق» است
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این جلسه رائد فریدزاده با توضیح اینکه خروجی شورای بازبینی فیلمهای سینمایی تاثیر بهسزایی در صنعت تصویر ما خواهد داشت، گفت: ایرادی که معمولا به این شورا میگیرند این است که معیارهای این شورا برای ارزیابی فیلمها، شفاف و دقیق نیست و حتی عنوان میشود که نظر این شورا بر اساس یکسری معیارها و ارزیابیهای فردی و شخصی صورت میگیرد در حالیکه اینگونه...
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این جلسه رائد فریدزاده با توضیح اینکه خروجی شورای بازبینی فیلمهای سینمایی تاثیر بهسزایی در صنعت تصویر ما خواهد داشت، گفت: ایرادی که معمولا به این شورا میگیرند این است که معیارهای این شورا برای ارزیابی فیلمها، شفاف و دقیق نیست و حتی عنوان میشود که نظر این شورا بر اساس یکسری معیارها و ارزیابیهای فردی و شخصی صورت میگیرد در حالیکه اینگونه نیست. رئیس سازمان سینمایی با توضیح اینکه ملاک نهایی و غایی ارزیابی فیلمها در شورا بر سه اصل «شرع، قانون و اخلاق» استوار است، تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است، رعایت همین سه اصل بنیادین است و عزیزان حاضر در شورای بازبینی فیلمها نیز مبتنی بر این اصول، آثار را ارزیابی خواهند کرد و نه بیشتر. چرا که خارج از این سه اصل، بحث حقالناس پیش میآید و هزینه هنگفتی که برای آثار شده است.
فریدزاده با اشاره به در پیش بودن جشنواره فیلم فجر گفت: بازبینی بخش زیادی از آثار توسط هیات انتخاب جشنواره انجام شده و از دوستان خواستم برای اینکه در روند جمعبندی نهایی تسریع شود، اعضای شورای پروانه نمایش هم فیلمها را ببینند تا با اخذ مجوز از این شورا، این آثار به جشنواره معرفی شوند.
در ادامه این جلسه اعضای جدید شورای بازبینی فیلمهای سینمایی به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند و در خاتمه احکام اعضای شورای بازبینی فیلمهای سینمایی اعطا شد. نرگس آبیار، علی آشتیانیپور، کمال تبریزی، حسن خجسته، علی دهکردی، مجید زینالعابدین، هادی صادقی، هادی نائیجی و سیدضیا هاشمی به عنوان اعضای جدید، بازبینی فیلمهای سینمایی را جهت صدور پروانه نمایش آغاز کردند.