فلسفه
فلسفه
ایسنا نوشت: رئیس قوه قضاییه گفت: امروز همگان از ضرورت انجام گفتوگو و مفاهمه سخن میگویند؛ تاکید ما نیز بر انجام گفتوگو با منتقدان و معترضان است؛ اما مبانی این گفتوگو چیست؟ محدوده آن کدام است؟
فیلم «روشنای زندگی» ساخته مریم فرهنگ، روایتی از زندگی علامه جعفری مفسر نهجالبلاغه، فقیه، عارف، فیلسوف و مولویشناس معاصر ایران از شبکه مستند پخش می شود.
استاد علامه طباطبایی صاحب تفسیر 20 جلدی المیزان که در فلسفه اسلامی جایگاه والایی دارد و افراد سرشناسی همچون شهید مطهری، بهشتی و رهبر انقلاب افتخار شاگردی ایشان را دارند، در چنین روزی دیده از جهان فرو می بندد.
حوادث ناگوار اگر چه در دل خود واجد و موجد خسارت و آسیب هستند، اما میتوان از این تهدید، خلق فرصت کرد و با اتخاذ آسیبشناسیهای تخصصی، ضمن پیشگیری از وقوع مجدد حوادث ناگوار، ضعفها و خللها را مرتفع کرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: طبق قانون، انتقاد سازنده مشروط به دارا بودن منطق و استدلال و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب است؛ آیا الفاظی که تحت عنوان و ذیل مقوله انتقاد مطرح میشود واجد شرایط است.
رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در نشست با اعضای هیئت نظارت بر مطبوعات، به تبیین و تشریح برخی مقولهها و گزارهها پرداخت.
رئیس قوه قضائیه گفت: طبق قانون، انتقاد سازنده مشروط به دارا بودن منطق و استدلال و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب است؛ آیا امروزه الفاظی که تحت عنوان و ذیل مقوله «انتقاد» مطرح میشود، همگی واجد منطق و استدلال و اجتناب از توهین و تخریب است؟
مرحوم پدر ما از نظر وضع زندگی خیلی پایین بود، ولی انسانی بود که به چیزی که میگفت عمل میکرد، روی حلال و حرام بسیار تأکید داشت، ما در مسیر رسیدن به تکامل شعور انسانی به راههای ناهمواری برمیخوردیم و مجبور بودیم مسیر را برای خودمان باز کنیم.
رئیس دستگاه قضا گفت: باید سازوکارها و روالهایی تعبیه و تهیه شود که رسانههای ما بتوانند بدون وابستگی به جناح و جریانی به استقلال مالی و اقتصادی برسند و دارای درآمد روشن و شفاف باشند.
هنر انقلاب اسلامی در ابتدای راهش مورد هجمه ضدانقلاب و دشمنان آن قرار میگیرد. راه آنان ظاهرسازی و نفوذ در جریان مدیریتی کشور بود که آن را برخی مانند مهدی کلهر فهمیدند و در مقابلش ایستادگی کردند هرچند که تنها ماندند و هنر انقلاب ضربه خورد.
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: یکچهارم پروندههای قضائی کشور در استان تهران رسیدگی میشود و اهمیت این دادگستری بیش از سایر حوزههای قضائی است.
رئیس قوه قضاییه گفت: باید سازوکارهایی تهیه شود که رسانهها بتوانند بدون وابستگی به جناح و جریانی به استقلال مالی، اقتصادی برسند.
رئیس قوه قضاییه گفت: همگان بر ضرورت انتقاد و انتقادپذیری تاکید دارند؛ اما محدوده این انتقاد چیست؟ انتقاد سازنده کدام است؟ طبق قانون، انتقاد سازنده مشروط به دارا بودن منطق و استدلال و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در نشست با اعضای هیئت نظارت بر مطبوعات، ضمن برشمردن شاخصههای «جهاد تبیین»، مقوله تبیین و روشنگری در امور فرهنگی و اجتماعی را از جمله اولویتهای بسیار حائزاهمیت دانست و افزود: با تبیین و روشنگری و بیان ابعاد و زوایای حقیقی و واقعی امور میتوانیم راه تحریفها، کجفهمیها،...