فناوری هستهای
فناوری هستهای
تهران - ایرنا - رییس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به نقش ویژه فناوری هستهای در تامین امنیت غذایی کشور، گفت: براساس سند راهبردی صنعت هستهای در افق 20 ساله، به دنبال این هستیم که نقش فناوری هستهای را بیش از پیش در زندگی مردم پدیدار کنیم.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی از تقویت و تسهیل تولد شرکتهای دانشبنیان جدید، ذیل "رویداد ملی فرصت حوزه فناوری هستهای" خبر داد که بتوانند شتابگرهای بیشتری بسازند تا تحقیقات لبه دانش را توسعه دهیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، رویداد ملی فرصت به عنوان یک بستر حل مسئله برای ارتباط میان صنعت با کارآفرینان، فناوران و نخبگان ایجاد شده است. این رویداد به دلیل ماهیت منحصر به فرد خود، به ویژه برای متخصصین، شرکتهای دانشبنیان، دانشجویان، هستههای فناور، صنایع خرد و متوسط جذابیت دارد و...
"رویداد ملی فرصت هستهای" با حمایت معاونت علمی و با محوریت ساخت شتابگرهای ذرات و زیرسیستمهای آن و با توافق با سازمان انرژی اتمی، سعی دارد با توجه به الزامات صاحب مسئله و بازار تقاضا، راهحلهایی را شناسایی و ارائه کند.
محمد اسلامی گفت: مسئله هستهای، ملی و راهبردی است نه سیاسی و جناحی. قانون اقدام راهبردی یک هدف مشخص دارد. آن قانون نیامده که ما را با جنجالآفرینی مواجه کند، بلکه آمده است تا تحریمها را لغو کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از بارگذاری چشمه کبالت 60 در سامانه پرتودهی تهران و افزایش 3 برابری ظرفیت پرتودهی سامانههای تهران و بناب خبر داد.
معاون علمی و آموزشی پژوهشگاه علوم و فنون هستهای: عقیمسازی حشرات بر پایه فناوری هستهای که برای باغات مرکبات پیادهسازی شده تا 100 هکتار اجرایی شده است، ولی برای تجاریسازی وسیع نیاز به سرمایهگذاری دارد و امیدواریم با استفاده از ظرفیتهای دولتی و استانداریها این طرح را یک گام بیشتر به جلو پیش ببریم.
عضو هیئت علمی پژوهشکده چرخه سوخت هستهای گفت: عقیمسازی حشرات بر پایه فناوری هستهای از دستاوردهای محققان کشور در حوزه کشاورزی هستهای است. این روش که برای باغات مرکبات پیادهسازی شده تا 100 هکتار اجرایی شده است
مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از همکاری مشترک با سازمان انرژی اتمی و شرکت روسی جهت اجرای شیوه جدید استریل تجهیزات پزشکی در جمعیت هلال احمر خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخستین کلینیک درمان زخم کشور به کمک فناوری پلاسمای سرد بیست و هفتم آذرماه با حضور رییس سازمان انرژی اتمی ایران در بیمارستان شهید مفتح ورامین افتتاح شد؛ این مرکز با به کارگیری فناوری پلاسما توانسته با کمک فناوری هستهای به کاهش درد و رنج مردم کمک کند. این کلینیک که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت میکند، شامل اتاق پانسمان، اتاق پلاسما...
امروز برای اولین بار کلینیک درمان زخم کشور به کمک فناوری پلاسمای سرد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی کشور افتتاح شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی در افتتاح نخستین کلینیک درمان زخم با استفاده از فناوری پلاسما گفت: ما تعداد کلینیکهای درمان زخم را تا سال آینده به 50 کلینیک در سطح کشور گسترش خواهیم داد.
سرپرست اداره توسعه و تجاریسازی فناوری پژوهشگاه علوم و فنون هستهای گفت: تمرکز اصلی پژوهشگاه در سال جاری در حوزه فیزیک و شتابگرها است و امروز 2 دستگاه شتابگر الکترواستاتیک یون ساخته و تحویل شده است.