جمعه 19 بهمن 1403

فوت ناشی از مصرف الکل در استان کرمان نداشته ایم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
فوت ناشی از مصرف الکل در استان کرمان نداشته ایم

آمیان، مدیرکل پزشکی‌قانونی استان کرمان گفت: خوشبختانه موارد فوت ناشی از مصرف الکل در استان کرمان نداشته ایم و آمار مربوط به این حوزه در این استان صفر بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، عباس آمیان مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمان اظهار کرد: فوتی های تصادفات تا نیمه تعطیلات فروردین ماه نیز در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 41 درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به این مطلب که در سال گذشته 68 هزار پرونده در پزشکی قانونی استان کرمان تشکیل شده که در مجموع 120 هزار فعالیت روی آنها انجام شده است، خاطر نشان کرد: حدود 95 درصد گواهی‌های پزشکی قانونی مربوط به استعلامات دستگاه قضائی بوده است.

مدیرکل پزشکی‌قانونی استان کرمان بیان کرد: از مجموع پرونده‌های تشکیل شده در پزشکی‌قانونی استان کرمان طی سال گذشته، 15 هزار و 362 مورد مربوط به مجروحین تصادف بوده است, و حدود 23 هزار مورد نیز موارد مرتبط با نزاع بوده اند همچنین به بخش تالار تشریح نیز 2 هزار و 793 نفر فوتی ارجاع شده است که هزار و 210 مورد آن مربوط به حوادث رانندگی بوده است.

آمیان افزود: در سال گذشته پزشکی قانونی رفسنجان و زرند با امکانات بسیار خوبی به بهره برداری رسیده است که گام بسیار مهمی به در توسعه خدمات این سازمان به شمار می رود و عملیات اجرائی پزشکی قانونی جیرفت نیز بیش از 80 درصد پیشرفت دارد.

انتهای پیام /