جمعه 24 اسفند 1403

فوری / کی‌روش رسما سرمربی تیم ملی ایران شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
فوری / کی‌روش رسما سرمربی تیم ملی ایران شد

اقتصادنیوز: کارلوس کی‌روش باردیگر سرمربی گری تیم ملی ایران را بر عهده گرفت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، کارلوش کی‌روش پس از حدود سه سال و 8 ماه دوری از فوتبال ایران بار دیگر به عنوان سرمربی جدید تیم ملی ایران انتخاب شد تا هدایت ملی‌پوشان ایران در جام جهانی 2022 قطر را بر عهده داشته باشد.

مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران با اعلام این خبر در توئیتر اعلام کرد که از زحمات دراگان اسکوچیچ تقدیر می‌شود و کارلوس کی‌روش هدایت ایران را در جام جهانی برعهده دارد.

اسکوچیچ از تیم ملی اخراج شد / ماجرای تماس شبانه با اسکوچیچ چه بود؟

کی‌روش در اولین دوره حضورش روی نیمکت تیم ملی ایران، 8 سال هدایت یوزهای ایرانی را بر عهده داشت و توانست بهترین نتیجه تاریخ تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی را کسب کند. او از 15 فروردین 1390 تا 8 بهمن 1397 هدایت تیم ملی ایران را برعهده داشت.

واکنش جنجالی اسکوچیچ به تصمیمات فدراسیون درباره کارلوس کی روش

تیم ملی ایران در جام جهانی 2018 روسیه با تیم‌های پرتغال، اسپانیا و مراکش هم‌گروه بود و توانست با 4 امتیاز در رده سوم گروه قرار بگیرد و دومین پیروزی تاریخ ایران در تاریخ جام جهانی را کسب کند. تیم ملی ایران همچنین همراه کی‌روش تا نیمه نهایی جام ملت‌های 2019 امارات پیش رفت و در این مرحله با نتیجه 3 بر صفر برابر ژاپن شکست خورد.

کی‌روش پس از حضور 8 ساله‌اش روی نیمکت تیم ملی ایران، هدایت کلمبیا را بر عهده گرفت اما نتوانست موفقیتی کسب کند و پس از آن نیز به عنوان سرمربی تیم ملی مصر انتخاب شد و توانست این تیم را نایب قهرمان جام ملت های آفریقا کند اما با شکست در پلی‌آف صعود به جام جهانی در برابر سنگال، نتوانست این تیم را راهی قطر کند و از سمتش اخراج شد.

کی‌روش علاوه بر این‌ها سابقه هدایت تیم‌های رئال مادرید، اسپورتینگ لیسبون، منچستریونایتد (دستیار فرگوسن)، تیم ملی پرتغال و تیم ملی آفریقای جنوبی را در کارنامه خود دارد.

این مربی پرتغالی جانشینی اسکوچیچی شد که در تاریخ 17 بهمن 1398 روی نیمکت تیم ملی نشست و توانست بعد از نتایج نامطلوب ویلموتس با تیم ملی ایران، با درخشش در مقدماتی جام جهانی، ایران را راهی قطر کند. باخت در دیدار آخر مقدماتی برابر کره‌جنوبی و دیدار دوستانه برابر الجزایر باعث شد تا نیمکت او متزلزل شود و سرانجام هم جایش را به کارلوس کی‌روش پرتغالی داد.

همچنین بخوانید