دوشنبه 11 فروردین 1404

فولاد و برد ست اول مثل آب خوردن

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
فولاد و برد ست اول مثل آب خوردن

فولاد سیرجان ایرانیان در قامت یک قهرمان در ست اول ظاهر شد.

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر والیبال ایران، تیم‌های فولاد سیرجان ایرانیان و شهرداری ارومیه در سالن فدراسیون والیبال ایران به مصاف یکدیگر رفته‌اند که در ست اول نتیجه عجیبی رخ داد.

در این ست از همان ابتدا شاگردان بهروز عطایی در تیم فولاد سیرجان ایرانیان نبض بازی را در دست گرفتند و با اتکا بر سرویس‌های عالی و توپ‌گیری‌هاب دیدنی و در مکمل آنها آبشارهای مهاجمینش امان تیم شهرداری را برید و توانستند با نتیجه 25 بر 16 برنده شوند.

تیم فولاد سیرجان ایرانیان که قهرمان فصل قبل لیگ برتر والیبال ایران است، کاملا متفاوت با بازی‌های دور مقدماتی مقابل شهرداری ارومیه ظاهر شده و در قامت یک تیم قهرمان در ست اول خود را نشان داد. شهرداری ارومیه نیز یکی از بدترین ست‌های این فصل خود را انجام داد.

بازی در ست دوم در جریان است و باید دید فولاد سیرجان روند خوب خود را ادامه خواهد داد یا شهرداری ارومیه این اجازه را به آنها نخواهد داد.