چهارشنبه 1 اسفند 1403

فیلم / تبعات مصوبه کنکوری از سال 1402

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فیلم / تبعات مصوبه کنکوری از سال 1402

مدارس دولتی خاص و غیردولتی رتبه‌های برتر کنکور را تعیین می‌کنند و مدارس دولتی توسط این دو لبه قیچی بریده می‌شوند؛ این بخشی از تبعات مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در 11 شهریور ماه 1399 در اجلاس سالیانه روساء و مدیران آموزش و پرورش فرمودند: «باید سطح و کیفیت مدارس دولتی از لحاظ آموزشی و تربیتی به‌گونه‌ای شود که دانش‌آموزان احساس نکنند با تحصیل در این مدارس، امکان قبولی آنها در کنکور کمتر است و خانواده‌ها نیز تصور کنند فرزندانشان را به یک جای بی‌پناه می‌فرستند».

تصمیم پرحاشیه شورای عالی انقلاب فرهنگی این روزها به عنوان هشداری که می‌تواند دانش‌آموزان مدارس عادی دولتی را از گردونه دانشگاه‌ها و رشته‌های برتر حذف کند، محل نقد و بحث کارشناسان است و این پرسش مطرح است که بین نظرات و مطالبات مقام معظم رهبری و مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی چه تناسبی وجود دارد؟

از سوی دیگر دانش‌آموزانی که از سال 1402 قرار است در کنکور شرکت کنند دچار نوعی سردرگمی شده و نمی‌دانند تکلیف چیست.

"محمدصادق تراب‌زاده جهرمی" پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است: با این مصوبه وزن امتحانات نهایی به 60 درصد و کنکور که برای دروس تخصصی است به 40 درصد می‌رسد اما با این مصوبه اما چه اتفاقی برای دانش‌آموزان مدارس دولتی عادی می‌افتد؟ مدارس دولتی خاص و غیردولتی رتبه‌های برتر کنکور را تعیین می‌کنند و مدارس دولتی توسط این دو لبه قیچی بریده می‌شوند و از راه‌یابی به دانشگاه‌ها و رشته‌های برتر باز می‌مانند.

در فیلم زیر تبعات مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برای مدارس عادی دولتی را مشاهده می‌کنید:

خُلف وعده مسئولان برای پاسخ به ابهام دانش‌آموزان / شورای عالی انقلاب فرهنگی حاضر به دفاع از مصوبه کنکوری خود نشد سردرگُمی دانش‌آموزان با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی / حذف دفترچه عمومی از کنکور 1402 سردرگمی برای کنکور 1402؛ مصوبه‌ای ضد عدالت + فیلم حذف توان ناچیز طبقات محروم برای رقابت با طبقات بالادست زیرسایه مصوبه جدید کنکور
فیلم / تبعات مصوبه کنکوری از سال 1402 2