دوشنبه 9 شهریور 1405

فیلم سینمایی

فیلم سینمایی

خبرگزاری تسنیم

شبکه‌های تلویزیونی در کنار نمایش چند فیلم جدید، رنگِ کنداکتور آخر هفته خود را به رنگ مقاومت رزمندگان 8 ساله دفاع مقدس در سالروز آزادسازی خرمشهر درآورد.

وب‌گاه خبر آنلاین

پخش سریال رهایم کن از نمایش خانگی فارغ از تمامی حواشی متفاوتی که پیرامون آن وجود دارد و تفسیرهای مختلفی را به وجود آورده، از منظر دیگری نیز قابل بحث و بررسی است؛ پوسته خارجی داستان سریال رهایم کن بر یک خط مستقیم روایی حرکت می‌کند.

وب‌گاه مشرق نیوز

به بهانه سوم خرداد مصادف با سالروز آزادسازی خرمشهر نگاهی داریم به آثار سینمایی و تلویزیونی مطرحی که در حوزه دفاع مقدس ساخته شده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

مهدی صباغ‌زاده معتقد است کل دنیا درباره جنگ‌هایشان فیلم می‌سازند ولی اولویت تلویزیون این نیست.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - تهیه کننده فیلم سینمایی «افراطی‌ها» از تولید و پخش زندگی‌نامه مرحوم کیومرث پوراحمد از زبان خودش خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

فیلم سینمایی «یدو» بهترین فیلم سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر روز جمعه 5 خرداد، همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر از شبکه اول سیما پخش می‌شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

تندیس قهرمان گمنام شهید «دریاقلی سورانی» به موزه سینمای ایران اهداء شد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - پدرام شریفی فیلم سینمایی «آدم برفی» ساخته داود میرباقری را برای نابینایان توضیح‌دار کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی موزه سینمای ایران، همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر تندیس شهید گمنام «دریاقلی سورانی» توسط حبیب احمدزاده به نمایندگی از رزمندگان و مردم آبادان و محمدرضا تقی پور مدیر موزه صلح تهران به موزه سینمای ایران اهدا شد. در اهداء این تندیس حبیب احمدزاده نویسنده و کارگردان به نمایندگی از مردم آبادان گفت: برای اهداء این تندیس دلایل زیادی...

وب‌گاه عرشه آنلاین

هوش مصنوعی 10 فیلم برتر تاریخ و فهرست برترین فیلم‌های سینما را منتشر کرد.

خبرگزاری تسنیم

دبیر نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم و فیلمنامه‌نویسی ایثار گفت: سینما و تلویزیون به چیدمان جدید و آرایش جنگی نیاز دارد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

قرار بود فیلم مانی حقیقی این روزها در سینماها نمایش داده شود اما فعلا از این اکران خبری نیست.

خبرگزاری تسنیم

پژمان بازغی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون یکی از فیلم‌های خاطرانگیز دوران دفاع‌مقدس را بازی کرده؛ نقش زینال که خاطرات عجیب و غریبی هم برای او به جای گذاشته و شنیدنی است.

وب‌گاه مشرق نیوز

در غفلت مدیران سینمایی در ایران مانده تا فیلمی را هرچند بدون مجوز ساخت و در تولیدی مخفیانه به‌عنوان کارگردان جلوی دوربین ببرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مراسم رونمایی و اکران افتتاحیه فیلم سینمایی «پروا» ساخته مهران مهدویان در گروه سینمایی هنر و تجربه برگزار شد.