قائم مقام وزیر کشور: بیش از 3 میلیون و 450 هزار زائر در اربعین به عتبات عالیات مشرف شدند
از این تعداد حدود 300 هزار نفر اتباع خارجی هستند که در کشور ایران حضور داشتند یا از مسیر کشور ما عبور کردند و به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند.
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: در اربعین امسال بیش از 3 میلیون و 450 هزار نفر زائر از مرزهای کشور ما به عتبات عالیات مشرف شدند.
به گزارش ایسنا، علی اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی، امشب (دوشنبه 19 مرداد) در گفت وگوی ویژه خبری با اشاره به آخرین آمار زائران اربعین حسینی گفت: امسال تقریبا بیش از 3 میلیون و 450 هزار نفر در ایام اربعین امام حسین (ع)، یعنی از ابتدای ماه صفر تا الان، به زیارت عتبات عالیات و راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) مشرف شدهاند.
وی در ادامه اظهار کرد: از این تعداد حدود 300 هزار نفر اتباع خارجی هستند که در کشور ایران حضور داشتند یا از مسیر کشور ما عبور کردند و به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: البته از این جمعیتی که عرض کردم، حدود 200 هزار نفر همچنان در عراق هستند که طبیعی است؛ یعنی ما در وقتهای عادی هم همواره حدود 200 هزار نفر، بلکه بیشتر، در کشور عراق زائر داریم.
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه بخش قابل توجهی از علاقمندان به زیارت امام حسین (ع) و عتبات عالیات در دهه اول ماه محرم مشرف شدند، گفت: حدود 750 هزار نفر هم در دهه اول ماه محرم و آن ایام ماه محرم مشرف شدند.
وی افزود: با احتساب آن جمعیت زواری که از ابتدای ماه محرم تا الان که ما خدمت شما هستیم و انشاءالله تا آخر ماه صفر هم ادامه دارد، بالای 4 میلیون نفر از هموطنان ما و اتباع محترم خارجی که در کشور ما حضور دارند یا از کشور ما عبور کردهاند، از سمت مرزهای ما به زیارت عتبات عالیات مشرف شده و در راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) حضور پیدا کردهاند.
وی در ادامه تاکید کرد: برای خود اربعین، 3 میلیون و 450 هزار نفر زائر به عتبات عالیات مشرف شدند.