دوشنبه 8 دی 1404

قاتل فراری پس از 150 روز در مشهد دستگیر شد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
قاتل فراری پس از 150 روز در مشهد دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: متهم به قتلی که مردادماه امسال در مشهد مرتکب جنایت شده بود، پس از 150 روز فرار در این کلانشهر شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش مشرق، سرهنگ کارآگاه نبی الله مرادی اظهار کرد: متهم به قتلی که از مردادماه امسال و پس از ارتکاب به قتل به کوه‌های جنوبی مشهد متواری و از آنجا به استان خراسان جنوبی فرار کرده بود و پس از بازگشت دوباره به مشهد در بلوار «طبرسی» این شهر شناسایی شد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی به محل اختفای متهم اعزام شدند و در اقدامی غافلگیرکننده وی را دستگیر کردند.

وی گفت: با دستورات تخصصی مرجع قضائی، تحقیقات از متهم آغاز و به ارتکاب قتل با ضربه چاقو به سینه مقتول اعتراف کرده است، تحقیقات پلیس برای کشف ابعاد مبهم این پرونده و انگیزه قتل ادامه دارد.