قانون مجازات اسلامی
قانون مجازات اسلامی
فارس نوشت: شورای نگهبان طی نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی به لایحه تجارت ایراد گرفته و آن را برای رفع ایرادات به مجلس بازگرداند.
مهر نوشت: رئیس هیئت مدیره دیدهبان شفافیت و عدالت در نامهای به اعضای کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که به اعتبارنامه «غلامرضا تاجگردون» منتخب مردم گچساران در مجلس رأی ندهند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شورای نگهبان طی نامهای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نظر خود در خصوص برخی طرحها و لوایح را اعلام کرد. بر این اساس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه محیط زیست، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه انتخابات، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ورزش، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه معدن، طرح فهرست قوانین و احکام...
رئیس هیئتمدیره دیدهبان شفافیت و عدالت در نامهای به اعضای کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که به اعتبارنامه «غلامرضا تاجگردون» منتخب مردم گچساران در مجلس رأی ندهند.
رئیس هیاتمدیره دیدهبان شفافیت و عدالت در نامهای به اعضای کمیسیون تحقیق دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی از آنان خواست تا به اعتبارنامه غلامحسین تاجگردون رأی ندهند.
رئیس هیئتمدیره دیدهبان شفافیت و عدالت در نامهای به اعضای کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در مجلس رأی ندهند.
رئیس هیات مدیره دیدهبان شفافیت و عدالت در نامهای به اعضای کمیسیون تحقیق دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی از آنان خواست تا به اعتبارنامه تاجگردون رأی ندهند.
آخرین جلسه رسیدگی به پرونده «آسنا کوچولو» در شعبه یکم کیفری یک خراسان رضوی به ریاست قاضی دهقان و مستشاری قاضی صفائیان برگزار شد.
یک حقوقدان با بیان اینکه حکمروایی محیط زیست مدار، حفظ و توسعه جنگل را اولویت خود میداند، گفت: مهمترین مصداق افساد فی الارض، چیزی جز تخریب محیط زیست مردم به قصد انباشتن جیب خود نیست که واکنش کیفری در این رابطه قطعا باید پیشگیرانه، بازدارنده و هدفمند باشد.
یک وکیل دادگستری در بررسی ابعاد حقوقی جنایاتی از قبیل قتل رومینا اشرفی در تالش با داس به دست پدرش، ریحانه عامری در کرمان با میله آهنی بدست پدرش و فاطمه برحی در آبادان با چاقو به دست همسرش گفت: باید قانون بازنگری شود و حقوقدانان و فقها بنشینند و این مسایل را بررسی کنند.
یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم با بیان اینکه به توبه در شریعت و قانون مجازات اسلامی به وضوح مورد تاکید واقع شده است، گفت: توبه چه در جرم سیاسی چه در سایر جرایم می تواند کاربرد داشته باشد، البته به شرطی که این مساله فقط در حد شعار نماند.
فرمانده انتظامی مهاباد از دستگیری دو شکارچی متخلف در این شهرستان با رصد فضای مجازی خبر داد.
مهاباد - ایرنا - فرمانده انتظامی مهاباد گفت: 2 شکارچی متخلف توسط ماموران پلیس فتای این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.