قربانی قطعهای تازه از «با من بخوان» را خواند
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فصل جدید اجراهای زنده پروژه موسیقایی «با من بخوان» به مدیریت هنری حسام ناصری و خوانندگی علیرضا قربانی در حالی شنبه شب سوم اسفند ماه در تالار وحدت تهران آغاز شد که اجراهای بعدی این پروژه به دلیل تعطیلی یک هفتهای کنسرتها به جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به وقت دیگری موکول خواهد شد. علیرضا قربانی از اردیبهشت ماه سال 98 اجرای زنده پروژه «با من...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فصل جدید اجراهای زنده پروژه موسیقایی «با من بخوان» به مدیریت هنری حسام ناصری و خوانندگی علیرضا قربانی در حالی شنبه شب سوم اسفند ماه در تالار وحدت تهران آغاز شد که اجراهای بعدی این پروژه به دلیل تعطیلی یک هفتهای کنسرتها به جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به وقت دیگری موکول خواهد شد.
علیرضا قربانی از اردیبهشت ماه سال 98 اجرای زنده پروژه «با من بخوان» را در تهران با برگزاری بیش از 30 نوبت اجرا آغاز کرد که با توجه به تغییر رویکرد موسیقایی این خواننده در سبک کاری با طیف پرشماری از مخاطبان مواجه شد. او در این مدت تعدادی از قطعات پروژه از جمله «نیست شو»، «بوی گیسو»، «روزگار غریب»، «پل»، «عقیق» و «الله مزار» را در دسترس مخاطبان قرار داد. این در حالی است که رونمایی یک قطعه جدید از این پروژه که تاکنون در دسترس مخاطبان قرار نگرفته بود فضای کنسرت شب گذشته را با اجراهای دیگر او متفاوت کرد.
این خواننده در بخشی از کنسرت ضمن قدردانی از استقبال مخاطبان از فصل تازه کنسرتهای «با من بخوان» گفت: برنامه ریزیهایی را با اعضای گروه انجام دادیم تا فصل جدید کنسرتهای «با من بخوان» با تغییراتی در نحوه تنظیمها و ارکستراسیون پیش روی مخاطبان قرار گیرد. از این رو امشب غیر از اجرای رپرتوارهای تعیین شده تصمیم داریم قطعه جدیدی را برای شما عزیزان اجرا کنیم که تاکنون منتشر نشده است. به هر حال تمام تلاش ما این بوده که بتوانیم این بار هم شرایطی را ایجاد کنیم که کنسرتهای خوبی تقدیم شما عزیران شود و اگرچه امروز خبر رسید که کنسرتهای کشور به دلیل شیوع بیماری تا یک هفته تعطیل است، اما امیدوارم باردیگر شرایطی فراهم شود که ما بتوانیم طی فرصتی مناسب در خدمت شما عزیزان باشیم.
قربانی هنگام اجرای قطعه «روزگار غریب» بود که خطاب به مخاطبان گفت: این قطعه از جمله آثاری است که هیچگاه رنگ و بوی کهنگی نمیگیرد. پس از شما دعوت میکنم مانند همیشه قطعاتی از کار را با ما هم نوا شوید و اصلا هم به این فکر نکنید که صدای خوبی دارید یا نه. مهم این است که در اجرای این اثر با ما همراه شده و به هر آنچه در حس خودتان به وجود آمده رجوع کنید. ما امروز نیازمند این هستیم که همراه یکدیگرهم صدا شویم.
خواننده پروژه موسیقایی «با من بخوان» که تاکنون با استقبال بسیار خوب مخاطبان همراه شده، در بخش دیگری از صحبتهای خود خاطرنشان کرد: خیلی دلم میخواست تا این کنسرت ادامه پیدا کند. چرا که برای اجرای فصل جدید پروژه زحمت زیادی کشیده بودیم و، چون قبل از کنسرت ما اجرایی ویژه بانوان روی صحنه بود، خیلی دیر سالن را تحویل گرفتیم که همین امر موجب شد در فشردهترین شکل ممکن صحنه را برای اجرا آماده کنیم. به هر حال بر خود لازم میدانم بار دیگر از تمامی اعضای گروه و البته از حسام ناصری طراح موسیقی پروژه تشکر ویژهای داشته باشم.
قربانی در بخش پایانی پروژه خود که اختصاص به رونمایی از یک قطعه جدید که با شعری حسین منزوی و ترکیب آن با قطعه «از خون جوانان وطن لاله دمیده» عارف قزوینی همراه بود، به موضوع بستری شدن محمدرضا شجریان در بیمارستان هم اشاره کرد و گفت: به رسم ادب دلم میخواهد یادی کنم از هنرمند عزیزی که به طور حتم جزو مفاخر سرزمین ایران هستند و حضورشان اثرات بسیار فراوانی روی موزیسینهای مختلف داشته است. امشب جا دارد برای استاد محمدرضا شجریان این پهلوان آواز ایران شفا طلب کنم و امیدوارم به زودی خبرهای بهبودی کامل استاد را بشنویم.
وی درباره قطعه جدید کنسرت هم گفت: من همواره به اشعار استاد حسین منزوی توجه ویژهای داشته و دارم و امروز مایل بودم که از این قطعه که بخش آوازی آن بر اساس شعری از اوست رونمایی کنم. فضای آهنگسازی اثر هم به گونهای طراحی شده که بعد از بخش آوازی به قطعه «از خون جوانان وطن» عارف قزوینی ختم میشود. قطعهای که به اعتقاد من اکنون به عنوان یکی از مهمترین سرودهای ملی ما تلقی میشود و هیچ وقت هم تمام نمیشود.
«مقدمه» با شعر سهراب سپهری، «نیست شو» با شعر مولانا و تنظیم حسام ناصری، «الله مزار» برگرفته از موسیقی مقامی خراسان و تنظیم حسام ناصری، «از آغاز» با تنظیم حسام ناصری، «بوی گیسو» با شعر واقف لاهوری، آهنگسازی علیرضا قربانی و تنظیم حسام ناصری، «روزگارغریب» با شعر احمدشاملو و حمید خلف بیگی و آهنگسازی حسام ناصری، «رنگین کمان» به آهنگسازی سامان صمیمی، «عاشقانه نیست» با شعر اهورا ایمان و آهنگسازی و تنظیم حسام ناصری، «عشق آسان ندارد» با شعر اهورا ایمان و آهنگسازی ستار اورکی، «ارغوان» با شعر هوشنگ ابتهاج و آهنگسازی مهیار علیزاده، «پل» با شعر احمد امیرخلیلی و آهنگسازی و تتظیم حسام ناصری، «چهارراه استانبول» با شعر مسعود کلانتری، ملودی علیرضا قربانی و آهنگسازی حسام ناصری، «باغ اهورایی» با شعر حسین منزوی و آهنگسازی حسام ناصری و «ازخون جوانان وطن لاله دمیده» با مقدمه شعری از حسین منزوی و شعر و آهنگ عارف قزوینی و تنظیم حسام ناصری قطعاتی بودند که در این کنسرت پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
حسام ناصری نوازنده پیانو و سازهای الکترونیک، سامان صمیمی نوازنده کمانچه، ویولن و سه تار، آرش پاکزاد سازهای الکترونیک و پردازش صدا، میلاد محمدی نوازنده تار، شورانگیز، سه تار، عود، زکریا یوسفی نوازنده سازهای کوبهای، یزدان بهمنی نوازنده سازهای کوبهای و هندپن، امین عطایی، محسن عبادی، نگار فرجی، پویا دهلاری، طناز اسداللهی، داریوش حجازی نوازندگان ویولن، هانیه کازرونی و سینا آذرآباد نوازندگان ویولنسل، حسام صدفی نژاد نوازنده ابوا، آرش رضویان نوازنده هورن و نگین گودرزی، بهنوش ثابت قدم و طاهره خیابانیان هم خوان، گروه اجرایی کنسرت را تشکیل میدادند. این در حالی است که سید علی اصغر رضوی مدیر برگزاری، سحر فروزان مشاور پروژه، مهسا نعمت مدیراجرایی، آیدا افتخاری دستیاراجرایی و وحید لشگری روابط عمومی گروه برگزارکننده کنسرت را تشکیل میدادند.
در گروه کارگردانی نیز رضا موسوی به عنوان طراح و کارگردان، لیلا جعفری، علیرضا ملک محمودی و امیر عبدی دستیار کارگردان، مهزاد بهرامی، نسیم رحمانی دستیاران صحنه، رضا حیدری طراح نور، سید مصطفی طباطبایی نسب و امیر حسین باباییان ساخت دکور، آذر نجیبی طراح لباس، مرتضی زمانی، هانیه یاوری، رسول بابایی، امیر عبدی و محمدپور شکری عوامل اجرایی بودند.