دوشنبه 1 تیر 1405

قزوین به هنرستان هنرهای زیبا نیاز مبرم دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
قزوین به هنرستان هنرهای زیبا نیاز مبرم دارد

قزوین - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: این استان به هنرستان هنرهای زیبا برای توسعه آموزش های هنری نیاز مبرم دارد

محمد حسین اسماعیلی روز یکشنبه در دیدار با مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین افزود: حیف است استانی مانند قزوین با ظرفیت و پتانسیل بالای فرهنگی و هنری و سابقه درخشان تاریخی، در بحث آموزش های هنری آن چنان که باید و شاید ورود پیدا نکرده است.

به گزارش روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، وی یادآورشد: همانطور که می دانیم استعدادهای هنری را باید از سنین پایین ابتدا شناخت و سپس پرورش داد تا در سنین بزرگسالی بتوان از آن استفاده کرد.

اسماعیلی اظهار داشت: در کل کشور و تقریبا می توان گفت در تمام استان‌ها هنرستان های هنرهای زیبا وجود دارد و بسیاری از هنرمندانی که هم اکنون ما می شناسیم و در عرصه‌های مختلف هنری فعالیت دارند، از همین هنرستان ها برخاسته اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: حیف است افرادی که به رشته های مختلف هنری در استان قزوین علاقه مند هستند برای آموزش به هنرستان های استان های همجوار بروند در صورتی که در خود این استان بستر ایجاد این هنرستانها وجود دارد.

وی افزود: امیدواریم در خصوص کلیات طرح هنرستان هنرهای زیبا به توافق برسیم و راه اندازی کنیم تا به امید خدا در سال های بعد در پرورش استعداد های هنری در استان قزوین موفق باشیم.

*س_برچسب‌ها_س*