پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

قطعه‌ای که 41 سال پیش اجرا شد + صوت

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
قطعه‌ای که 41 سال پیش اجرا شد + صوت

در ادامه پروژه موسیقایی «هشت سال و این روزها»، ششمین قطعه ضبط شده در سال 1363 با عنوان «صبح امید» منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی بنیاد رودکی، این بنیاد در ادامه پروژه موسیقایی «هشت سال و این روزها»، قطعه «صبح امید» به آهنگسازی حسین یوسف‌زمانی را در راستای پاسداشت میراث موسیقی مقاومت، به صورت رایگان در اختیار عموم مردم، پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار داد.

آهنگسازی و تنظیم «صبح امید» را حسین یوسف‌زمانی بر روی شعری از قدمعلی سرامی انجام داده است و اجرای آن در شهریور 1363 توسط ارکستر سمفونیک تهران و با همراهی گروه کر صورت گرفته و بازنشر این قطعه اکنون در سایت بنیاد رودکی در دسترس است.

پروژه «هشت سال و این روزها» به همت بنیاد رودکی شکل گرفته است تا میراث موسیقی دوران دفاع مقدس را با بازتابی صادقانه از همدلی هنرمندان با رزمندگان و مدافعان میهن در طول این سال‌ها و ایام زنده نگه دارد. در ادامه این پروژه و در آینده قطعات دیگری از بزرگان موسیقی اصیل و ارکسترال ایرانی در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

عموم هموطنان و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به سامانه اطلاع رسانی بنیاد رودکی به آدرس https://roudakifoundation.com/shop به‌صورت رایگان به قطعات منتشر شده دسترسی داشته باشند. پیش از این نیز، پنج قطعه «سرود قلم»، «افقِ خونین»، «ای ایران»، «پیش به سوی جبهه‌ها» و «بر دشمن پیروزیم» در قالب این پروژه منتشر شده بود.

برای شنیدن «صبح امید» اینجا کلیک کنید.

242243

کد خبر 2108061