سه‌شنبه 3 شهریور 1405

قطع امید از بیگانه و توجه به ظرفیت‌های داخلی، اصلی‌ترین راه‌های قوی شدن ما هستند

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
قطع امید از بیگانه و توجه به ظرفیت‌های داخلی، اصلی‌ترین راه‌های قوی شدن ما هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با بیان اینکه مهمترین پیام حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن اتکا به توان و ظرفیت داخلی برای عبور از مشکلات و معضلات بود، گفت: قطع امید از بیگانه و توجه و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی کشور، اصلی‌ترین راه‌های قوی شدن کشور ما هستند.

محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم یوم‌الله 22 بهمن در سراسر کشور گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی حساب سوءمدیریت‌ها و ناکارآمدی‌های برخی از مسئولان را به حساب کل نظام و انقلاب نمی‌گذارند.

وی افزود: مردم انقلابی ایران همیشه در مقاطع حساس تاریخی، با حضور پرشکوه خود در صحنه، دشمنان را ناامید می‌کنند و نقشه‌های شوم آنان را نقش بر آب می‌کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در پایان با بیان اینکه مهمترین پیام حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن اتکا به توان و ظرفیت داخلی برای عبور از مشکلات و معضلات بود، خاطرنشان کرد: قطع امید از بیگانه و توجه و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی کشور، اصلی‌ترین راه‌های قوی شدن کشور ما هستند.

بیشتر بخوانید: