قم
قم
مجید محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم امشب در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: بر اساس اعلام اورژانس 115 قم از صبح دوشنبه تعداد 61 دانش آموز با علائم مسمومیت در 8 مدرسه قم به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
اداره کل آموزش و پرورش قم در اطلاعیهای اعلام کرد با توجه به مسائل پیش آمده روزهای اخیر در مدارس قم، فعالیت تمامی مدارس استان سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری است.
سریال مسمومیت دانش آموزان مدارس قم که بیش از دو ماه آغاز شده، همچنان ادامه دارد و علت این حوادث هنوز مشخص نشده است.
مجید محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم امروز 17 بهمنماه طی سخنانی در خصوص وضعیت دانش آموزان دچار مسمومیت در مدارس استان عنوان کرد: از صبح دوشنبه تعداد 61 دانش آموز با علائم مسمومیت تنفسی از مجموع 8 مدرسه قم توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
اسناد توافقنامه واگذاری یک قطعه زمین به پدر خانواده 4 قلوهای قمی با حضور استاندار قم اهدا شد.
معاون گردشگری از پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی برای لغو روادید با 50 کشور خبر داد و گفت: این کشورها از جمله بازارهای نوظهور که ظرفیت جمعیتی و درآمدی مناسبی دارند و برخی کشورهای همسایه را در برمیگیرد.
چراغ اختتامیه «چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی» در تماشاخانه مهر حوزه هنری انقلاب اسلامی روشن شد و اسامی برگزیدگان اعلام شد.
دبیر شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری گفت: هر یک از استان با رویکردی خاص در نمایشگاه حضور دارند.
پنجم دی ماه یک حکم انتصاب از سوی رئیسجمهور صادر شد و دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی تغییر کرد. به مناسبت انتصاب حجهالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دزفولی به سمت دبیری شورایعالی انقلاب فرهنگی، نگاهی به سابقه فکری و زندگینامه علمی او انداختهایم.
برای اطلاع از حواشی مسمومیت دانش آموزان قم با ما همراه باشید.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش اعلام کرد که دانش آموزان معترض در حوادث اخیر هیچ مشکلی برای ادامه تحصیل ندارند.
49 کتاب در هشت موضوع به عنوان نامزدهای گروه «هنر» توسط دبیرخانه چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شدند.
یک مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم طی نامه ای خطاب به رییس جمهور به مصوبه مولدسازی دارایی های دولت واکنش نشان داد.
باقرزاده در مورد دانش آموزانی که در حوادث اخیر دچار مشکلاتی شدند و احیانا به کانون های اصلاح و تربیت رفته اند، توضیح داد: ممکن است برخی از این دانش آموزان رفتارهای ناهنجاری داشته باشند و این رفتارها عمدتا در خارج مدرسه هم بود و مربوط به همان روزهای اول شلوغیها بود و ماه دوم جریانات اخیر در مدرسه مشکل چندانی نداشتیم.