قوانین مصوب باید نافع فردی و گروهی باشد / توسعه با توصیه امکان پذیر نیست
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی که امروز برگزار شد، گفت: دانشگاه علمی کاربردی تکه ای از جورین علمی است که نقش خودش را تاکنون به خوبی انجام داده و باید انجام دهند و با پویش رشته های کاربردی باید اثر بخشی آن افزایش یابد. وی افزود: دانشجویان علاقه مند باید بتوانند همزمان با تحصیل خود در دانشگاه،...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی که امروز برگزار شد، گفت: دانشگاه علمی کاربردی تکه ای از جورین علمی است که نقش خودش را تاکنون به خوبی انجام داده و باید انجام دهند و با پویش رشته های کاربردی باید اثر بخشی آن افزایش یابد.
وی افزود: دانشجویان علاقه مند باید بتوانند همزمان با تحصیل خود در دانشگاه، یک رشته حرفه ای را نیز در دانشگاه علمی کاربردی بگذرانند.
وزیر علوم اضافه کرد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم عنایت ویژه ای به علم و پژوهش داشتند؛ بنابراین بهره وری را باید در دانشگاه ها جدی بگیریم.
زلفی گل افزود: اساس تحول را راهکار بزرگان در نظر گرفتیم. اگر بخواهیم از استعدادها و امکانات استفاده کنیم باید دانایی داشته باشیم. ما به دنبال جامعه دانا هستیم که عقل و علم در بستر قانون باید و در بستر مناسب شکل بگیرد.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه یک کشور فرهنگ آن است که باید روی آن کار شود. بنابراین نوع نگاه در برنامه ریزی باید هم جامعه را در کلان و هم در غرب دید. یکی از مشکلات کشور ناهمسویی منافع ملی با منافع گروهی و فردی است که مجلس شورای اسلامی باید بر روی آن کار کند.
وزیر علوم یاد آور شد: در قوانینی که مصوب می کنیم باید منافع ملی و نافع فردی و گروهی در نظر گرفته شود و در وزارت علوم نیز کمیته ای را برای این منظور در هیات امنا تشکیل دادیم که به این موارد توجه کند.
زلفی گل با اشاره به مسئله شفافیت در فرآیندها گفت: باید به گونه ای باشد که شفافیت لازم در فرآیندها و اقدامات باشد. توسعه با توصیه امکان پذیر نیست بلکه جامعه با قانون مدیریت می شود.