شنبه 19 اردیبهشت 1405

قوه قضائیه

قوه قضائیه

وب‌گاه فرارو

اصغر جهانگیر گفت: قوانینی از جمله قانون اقدام متقابله هر گونه همکاری با شبکه‌هایی که به عنوان ابزار رسانه‌ای جریان‌ها و رژیم‌های تروریستی باشند، وجود دارد و قانون‌گذار مجازات سنگینی پیش‌بینی کرده است.

خبرگزاری میزان

نمایندگان مردم تهران در شورای اسلامی شهر در جلسه امروز شورا به بررسی برخی از مسائل پایتخت و موضوعات مربوط به مدیریت شهری تهران پرداختند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: اقدامات چند روز اخیر حتی اغتشاش هم نبود بلکه اقدامات تروریستی بود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری در خصوص آمار لیدر‌های دستگیرشده و نحوه پیگیری پرونده آنها توضیحاتی ارائه کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: درباره قصور مسئولان هم باید گفت که مسئولان به‌ویژه رئیس جمهور محترم و دولت و مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری مداوم برای بهبود و مدیریت اوضاع اقتصادی هستند تا مشکلات مردم را کاهش بدهیم. اگر هم کسی آگاهانه و عامدانه سوءمدیریتی در وضعیت اقتصادی داشته باشد، با توجه به گزارش ضابطان، به آن هم رسیدگی خواهد شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: دادخواه خون عزیزان ریخته شده در طول این روز‌ها هستیم.

خبرگزاری مهر

پیش‌نویس «سند انتظامی فضای مجازی» کشور در کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی کشور بررسی شد.

خبرگزاری مهر

سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی درباره جزئیات دستگیری لیدرها و حامیان و مبلغین اغتشاشات خبرداد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: تروریست‌ها با خوی وحشی‌گری خودشان روی داعش را سفید کردند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: حضور میلیونی مردم ایران در 22 دی ماه تودهنی بزرگی به حامیان آشوب و اغتشاش بود.

خبرگزاری مهر

دستور کار هفتگی کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی از 28 دی تا 2 آذر 1404 منتشر شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه لحظاتی پیش با حضور اصحاب رسانه آغاز شد.

خبرگزاری مهر

سخنگوی قوه قضاییه گفت: با پیگیری‌های مستمر دستگاه قضایی، بیش از 37 هزار میلیارد تومان (همت) رفع تعهد ارزی (در قالب درهم، یورو و دلار) انجام شده است.

خبرگزاری میزان

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه ترامپ به صورت علنی و برخلاف اصول و قواعد حقوق بین الملل مردم ایران را تشویق به آشوب و اغتشاش در کشور کرده است، گفت: این اقدام او از نظر قواعد بین الملل قابل تعقیب است.