قوه قضائیه
قوه قضائیه
سخنگوی قوه قضائیه گفت: درباره قصور مسئولان هم باید گفت که مسئولان بهویژه رئیس جمهور محترم و دولت و مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری مداوم برای بهبود و مدیریت اوضاع اقتصادی هستند تا مشکلات مردم را کاهش بدهیم. اگر هم کسی آگاهانه و عامدانه سوءمدیریتی در وضعیت اقتصادی داشته باشد، با توجه به گزارش ضابطان، به آن هم رسیدگی خواهد شد.
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: دادخواه خون عزیزان ریخته شده در طول این روزها هستیم.
پیشنویس «سند انتظامی فضای مجازی» کشور در کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی کشور بررسی شد.
سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی درباره جزئیات دستگیری لیدرها و حامیان و مبلغین اغتشاشات خبرداد.
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: تروریستها با خوی وحشیگری خودشان روی داعش را سفید کردند.
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: حضور میلیونی مردم ایران در 22 دی ماه تودهنی بزرگی به حامیان آشوب و اغتشاش بود.
دستور کار هفتگی کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی از 28 دی تا 2 آذر 1404 منتشر شد.
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه لحظاتی پیش با حضور اصحاب رسانه آغاز شد.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: با پیگیریهای مستمر دستگاه قضایی، بیش از 37 هزار میلیارد تومان (همت) رفع تعهد ارزی (در قالب درهم، یورو و دلار) انجام شده است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه ترامپ به صورت علنی و برخلاف اصول و قواعد حقوق بین الملل مردم ایران را تشویق به آشوب و اغتشاش در کشور کرده است، گفت: این اقدام او از نظر قواعد بین الملل قابل تعقیب است.
رئیس اندیشکده حکمرانی هوشمند گفت: اصلاح رویهها در قوه قضاییه، به ویژه در مبارزه با مفاسد اقتصادی، برای جلوگیری از ناآرامیها ضروری است.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: در اغتشاشات اخیر طرف اصلی ما شخص جنایتکار ترامپ و سازمان تروریستی پهلوی هستند، افرادی که مسببین و مردم را ترغیب و تشویق کردند که حضور اغتشاشی را دشته باشند. علیه این افراد طرح دعوی میکنیم و شکواییه را به دادستان تهران تقدیم و در محاکم داخلی و بین المللی دنبال میکنیم.
مدیرکل ثبت شرکتها از مکاتبه رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با معاون اول قوه قضاییه برای برخورد با موسسات ثبتی غیرمجاز خبر داد.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: علیه افرادی که مسببان و مردم را ترغیب و تشویق کردند که حضور اغتشاشی داشته باشند طرح دعوی میکنیم.
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند طی بیانیهای در خصوص برخورد قاطع با بانیان اغتشاشات دی 1404 و مفسدان اقتصادی، تاکید کردند: قوه قضاییه در مجازات اغتشاشگر و مفسد اقتصادی مسامحه نکند.